اخبار عمومی

کنترل روشنایی در خانه هوشمند برای صرفه جویی در مصرف انرژی

هوشمند سازی ساختمان, ساختمان هوشمند, هوشمند, خانه هوشمند, صرفه جویی در مصرف انرژی, روشنایی ساختمان, ویژه

با استفاده از سناریوهای مختلف برای کنترل روشنایی در ساختمان هوشمند می‌توان جلوه‌های خاص به فضاهای داخلی و خارجی یک خانه هوشمند ببخشد. می‌توان با استفاده از قابلیت تغییر رنگ این محصولات افکت‌های رنگی در تمام نقاط یک خانه هوشمند ایجاد نموده و محیطی دلنشین و رویایی را خلق کرد. در چنین سیستمی با استفاده از سنسورهای حرکتی و تشخیص حضور انسان روشنائی هر فضا با حداقل نمودن میزان انرژی مصرفی کنترل خواهد شد.

  • آسایش و سهولت کار در انجام کنترل مانیتورینگ یک خانه هوشمند  به صورت هوشمند 
  • افزایش میزان کارایی افراد و کاهش زمان
  • بالا رفتن طول عمر تجهیزات یا افزایش کارایی تجهیزات
  • کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری به کمک مانیتورینگ و هوشمند سازی ساختمان
  • مولتی سنسور ها برای دستیابی به حداکثر کارایی با حداقل قیمت

در یک خانه هوشمند می توانید چراغ برخی یا تمام قسمت ها را اتوماتیک کنید . به این صورت که مثلا اگر چراغ اتاق خواب را در وضعیت اتوماتیک قرار داده باشید به محض ورود به اتاق، چراغ ها به صورت خودکار روشن میشوند و مادامی که در این فضا حضور داشته باشید چراغ ها روشن باقی میماند.

علاوه بر این فقط در صورت حضور در محیط چراغها روشن هستند و در مواقعی که در یک ساختمان هوشمند در اتاق نیستیم به طور خودکار چراغ ها خاموش می شوند.

مدیریت زمانی سیستم روشنایی خانه هوشمند (BMS)

در قسمت هایی از هوشمند سازی ساختمان که میزان ساعت کاری از پیش مشخصی وجود دارد این روش کارایی موثری دارد. بدین ترتیب که اپراتور یا مسئول تاسیسات ساختمان هوشمند ، با اتصال به سیستم از طریق رایانه تبلت و یا موبایل از داخل و یا خارج خانه هوشمند می تواند برنامه زمان کاری و ساعات خاموش و روشن شدن تجهیزات راتنظیم کند و روشنایی ها متناسب با آن روشن یا خاموش می شوند. برای روزهای هفته، روزهای کاری و روز های تعطیل می توان ساعات متفاوتی متناسب با ساعات کاری را تنظیم کرد.

تنظیم شدت نور روشنایی یا دیمر کردن سیستم روشنایی خانه هوشمند

بسیاری از اوقات شما احساس می کنید که به تمام توان منبع نوری موجود در محل نیاز ندارید ، در چنین شرایطی سیستم یک خانه هوشمند به شما امکان کاهش میزان نور (Dim) و در نتیجه کاهش توان مصرفی توسط منابع نوری را خواهد داد که این نیز از اتلاف انرژی به طرز چشم گیری جلوگیری خواهد نمود.

تنظیم حالت شب/روز در کنترل روشنایی در خانه هوشمند

ممکن است بخواهید چراغ اتاق ۱ را اتوماتیک کنید تا با حضور شما بصورت خودکار روشن شود . با این وجود اگر از سیستم کنترل روشنایی در خانه هوشمند استفاده کنید تصور کنید در ساعت ۳ بعدازظهر بدلیل موقعیت این اتاق، تابش آفتاب کاملا آنرا روشن کند و در اینصورت نیازی به روشن کردن چراغ ندارید . در صورتی که در قسمت تنظیمات شب /روز از روی مانیتور منطقه این اتاق را تیک بزنید، دستگاه در این زمان علیرغم اینکه چراغ اتاق ۱ اتوماتیک است، از روشن شدن آن جلوگیری می کند مگراینکه خودتان از روی مانیتور چراغ را روشن کنید . بدین ترتیب کمک بیشتری به صرفه جویی انرژی کرده اید. این ویژگی در هوشمند سازی ادارات و همچنین مدارس هوشمند نمود بیشتری خواهد داشت.

مطالب مرتبط :

خانه هوشمند با انرژی تجدید پذیر راهی برای نجات ذخایر زمین
لذت داشتن اتاق کودک هوشمند در خانه هوشمند!!!
رستوران هوشمند جذابیت برای مشتری، راحتی برای کارکنان
راهکارهای هوشمند سازی بیمارستان (قسمت اول)
راهکارها و مزایای هوشمندسازی بیمارستان (قسمت دوم)
کنترل روشنایی در خانه هوشمند برای صرفه جویی در مصرف انرژی
شهر هوشمند آینده زندگی بر روی کره خاکی – خانه هوشمند
ساختمان هوشمند
آبیاری باغچه در خانه هوشمند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا