هفده روش رایگان برای افزایش سئو وب سایت
۱-از کلمات کلیدی بهتری استفاده کنید
سعی کنید از کلماتی استفاده کنید که کمتر توسط دیگران به عنوان کلمه کلیدی استفاده میشود. برای این کار می توانید از دو ابزار Google Trends و Google’s Keyword Tool in AdWords استفاده کنید.
۲-مطالب تکراری را حذف کنید
کنسول جستجوی گوگل معمولا مطالب تکراری را در سایت شما می یابد. برای بهبود رتبهبندی سایت خود بهتر است از آوردن مطالب تکراری بپرهیزید.
۳-رفع خطای ۴۰۴
این خطابه معنی بنبست در جستجو است و هیچکس بنبست را دوست ندارد. برای رفع این مشکل به کنسول جستجوی گوگل مراجعه کنید و از راهنمای ۳۰۱ برای ترطرف کردن این مشکل بهره بگیرید.
۴-برای هر عنوان یک تگ منحصربهفرد بنویسید
هر صفحه باید تگ عنوان داشته باشدکه کمتر از ۷۰ کاراکتر بوده و توصیف خوبی از آن صفحه ارائه کند و از تگهای دیگر موجود در سایت مجزا باشد.
۵-برای هر صفحه یک توضیح جامع بنویسید (meta description)
هر صفحه باید یک توضیح ۱۶۰ کاراکتری داشته باشد که استادانه تر صفحه را توصیف کند. این توضیح گر چه ظاهرا در رتبه طراحی سایت شما تاثیر ندارد اما نرخ کلیک سایت شما را بالابرده و این طریق سایت شما بهتر رتبهبندی مس شود. سعی کنید توصیفات شما مختصر و منحصربهفرد باشد.
۶-ساختار URL خود را به طور کامل پاککنید
URL شما باید نمایندهای از متن شما باشد مانند عنوان صفحه. در URL از کلمات تصادفی و اعداد استفاده نکنید.
۷-وبلاگ خود را مرتبا بهروز کنید
Google بهتازگی از الگوریتمی استفاده میکند مطالب بهروز شده را بیشتر میپسندد پس سعی کنید مرتبا وبلاگ خود را بهروز کنید.
۸-از رتبهبندیهای H1، H2 و H3 در سرتیتر ها استفاده کنید
مطالب شما باید به طور منطقی به زیر بخشهایی تقسیم شوند. این امر به google کمک میکند تا محتوای شما را بهتر سازماندهی کند.
۹-اضافه کردن لینک های داخلی
صفحات مرتبط در طراحی سایت خود را به یکدیگر لینک کنید. این کار به گوگل کمک میکند تا ارتباط بین صفحات سایت شما را بهتر دریابد. اگر سایت شما بر روی وردپرس قرار دارد، پلاگین هایی وجود دارد که بهطور خودکار این کار را برای شما انجام میدهند . مثلا سئو (seo) Auto links.
۱۰-تصاویر را بهینه سازی کنید
به تصاویر عنوان مناسب بدهید. از Alt تگهای توصیفی استفاده و فرمت مناسبی برای آنها استفاده کنید.
۱۱-از منابع خارجی معتبر استفاده کنید
گوگل به لینکهای شما به مراجع معتبر اهمیت میدهد. برای موثق و قابل اعتماد بودن مطالب در سایت خود از مراجع معتبر و دقیق که مورد اعتماد گوگل و همچنین خوانندگان هستند استفاده کنید.
۱۲-از رساته های عمومی استفاده کنید
هر مقاله در طراحی سایت شما باید توسط آیکون های به اشتراکگذاری اجتماعی همراه شود. شبکههای اجتماعی این فرصت را به شما می دهد تا لینکهای ورودی بیشتری داشته باشید و در نتیجه رتبهبندی سایت شما بهبود مییابد.
۱۳-سرعت برگزاری سایتتان را بهبود دهید
افزایش سرعت سایت کاملا به عملکرد شما بستگی دارد. برای ای کار راههایی از جمله کاهش اندازه تصویر، اضافه کردن یک افزونه ذخیره، تعویض ارائهدهنده خدمات میزبانی و حذف پلاگین های غیر ضروری وجود دارد.
۱۴-سایت خود را برای تلفنهای همراه بهینهسازی کنید
اکتر جستجوها در گوگل توسط تلفنهای همراه انجام میشود. اگر طراحی سایت شما نمایش جذابی در تلفنهای همراه نداشته باشد، طیف وسیعی از مخاطبان را از دست خواهید داد.همچنین اگر سایت شما به کلی از تلفن همراه پشتیبانی نکند گوگل در نتایج جستجوهایی که از طریق تلفن همراه اتفاق میافتد سایت شما را نمایش نخواهد داد.
۱۵-لینک بگیرید
لینک سازی بهطور منسجم و سازمانیافته بسیار هزینهبر است اما راههایی وجود دارد که این هزینه را حذف کرد. برای مثال میتوان در گروه های اجتماعی خود فعالیت رسانه ای انجام دهید. نظرات و عناوین چالشبرانگیز در سایت مطرح کنید که شما واجد شرایط مطرح کردن آن هستید.
۱۶-لینک های ضعیف را از سایت حذف کنید
از طریق کنسول گوگل لینکهای سایت خود را دریافت کنید سپس به ارزیابی آنها بپردازید.سپس لینک های ضعیف را شناسایی کرده و برای حذف آنها اقدام کنید.
۱۷-محتوای سایت را از چند طریق انتشار دهید
انتشار محتواها از طریق شبکههای اجتماعی و لینک کردن سایت کمک میکند تا رتبه سایت شما چندین برابر بیشتر افزایش پیدا کند.
راههای معرفیشده در موضوعات رقابتی رتبهی بالایی برای سایت شما تضمین نمیکند . همچنین این تمهیدات برای کوتاه مدت پاسخگوی نیاز شماست اما کمک میکند شروع قدرتمندی در رتبهبندی داشته باشید.
بیشتر بخوانید:
آموزش رایگان سئو وردپرس( ۰ تا ۱۰۰ Seo WordPress)
سئو چیست؟ – سئو – بهینه سازی سایت
هفده روش رایگان برای افزایش سئو وب سایت
آموزش استفاده از گوگل ترندز (Google Trends) در سئو سایت
آموزش سئوی وردپرس با Yoast SEO به همراه سوالات متداول
۳ قدم اساسی سئو | راهنمای ساده و قدم به قدم سئو برای مدیران سایتها
آموزش استفاده از گوگل ترندز (Google Trends) در سئو سایت
آموزش سئوی وردپرس با Yoast SEO به همراه سوالات متداول
۳ قدم اساسی سئو | راهنمای ساده و قدم به قدم سئو برای مدیران سایتها