طرز تهیه کیک سورپرایز مخصوص جشن های خانوادگی
کیک سورپرایز از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم است و اگر شما به پخت انواع کیک در منزل علاقه مند هستید بهتر است این نوع کیک را بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در طرز تهیه کیک سورپرایز از پودر کیک و تخم مرغ و آب و روغن و رنگ غذا و خامه سفید و خمیر فوندانت استفاده می شود.
کیک سورپرایز و کیک مخملی و کیک ردولوت از انواع کیک های خوشمزه و با ظاهری زیبا هستند.کیک سورپرایز مانند ژله سورپرایز زمانی که آن را از قالب در می آورید دارای ظاهری عادی است ولی در زمان برش کیک محتویات آن در بین برش ها دیده می شود به همین دلیل است که این نوع کیک دارای بافت و ظاهری بی نظیر و خاص است.
مواد لازم
- پودر کیک ۴۵۰ گرمی : دو بسته
- آب و روغن و تخم مرغ برای تهیه خمیر کیک
- رنگ سبز غذا
- خامه سفید : ۷۰۰ گرم
- فوندانت سبز : ۹۰۰ گرم
- فوندانت سیاه : ۱۱۰ گرم
- فوندانت سبز یا زرد : ۳۰ گرم
طرز تهیه کیک سورپرایز در منزل
برای درست کردن کیک سورپرایز در منزل ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید تا داغ شود سپس درون سینی فر را با کمک کاغذ روغنی چرب یا فویل بپوشانید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک سورپرایز یکی از پودرهای کیک را مطابق دستوری که روی بسته آن نوشته شده است بپزید و درون آن رنگ غذای سبز را بریزید و خمیر را درون سینی فر بریزید و سینی را به مدت ۱۸ تا ۲۲ دقیقه درون فر قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده سینی فر را بیرون آورید و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا کیک سرد شود سپس آن را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
درون دو قالب کیک کمربندی را به صورت جداگانه چرب و آرد پاشی کنید و زیر هر یک از قالب ها را با کمک فویل بپوشانید و پودر کیک باقی مانده را درست کنید و داخل هر یک از قالب ها یک پیمانه از خمیر کیک بریزید.
کیک سبز رنگ را از درون یخچال بیرون آورید و با کمک قالب با شکل دلخواه کیک سبز را به اندازه ۴۰ عدد کیک شکل دار برش بزنید سپس کیک های شکل دار را به صورت ایستاده دور تا دور قالب کیک بچینید توجه داشته باشید که برش های قالب زده کیک باید به اندازه ۲ سانتی متر از دیواره قالب فاصله داشته باشند.
در این مرحله از طرز پخت کیک سورپرایز، یک پیمانه خمیر روی کیک های شکل دار و سبز رنگ بریزید به طوری که روی برش های کیک به صورت کامل پوشیده شوند سپس مرکز کیک را با کمک خمیر پر کنید و قالب کیک را به مدت ۳۰ تا ۳۴ دقیقه درون فر با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید تا کیک پخته شود سپس قالب را از درون فر بیرون آورید و اجازه دهید تا کیک سرد شود.
روی کیک را با کمک چاقوی دندانه دار صاف کنید و کیک را پشت و رو کنید و روی آن مقداری خامه بمالید و کیک دوم را هم پشت و رو کنید و روی کیک اول قرار دهید و روی کیک و کناره های آن را با کمک خامه بپوشانید.
در این مرحله از دستور پخت کیک سورپرایز، کیک را با کمک خمیر فوندانت سبز بپوشانید و باقی مانده خمیر فوندانت را ببرید.
روی ظرف کیک کمک خمیر فوندانت را به شکل دایره و به اندازه ۲۵ سانتی متر برش دهید و کیک را در مرکز فوندانت قرار دهید.
در مرحله آخر طرز تهیه کیک سورپرایز خمیر فوندانت سیاه را به اندازه نواری که دارای ۶۰ سانتی متر طول و ۲ سانتی متر عرض است برش دهید و نوار را دور کیک قرار دهید تا به شکل نوار کلاه در آید. خمیر فوندانت سفید را هم به شکل سگک کلاه در آورید و روی آن اسپری طلایی رنگ بزنید و بعد از اینکه اسپری خشک شد آن را با کمک آب مقداری نمدار کنید و روی نوار سیاه رنگ بچسبانید.
کیک را برش بزنید و برش های آن را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید.
شما می توانید کیک سورپرایز را برای مناسبت های خاص در منزل بپزید و اعضای خانواده تان و دوستان خود را با پخت این کیک سورپرایز کنید. در این مطلب با طرز درست کردن کیک سورپرایز آشنا شدید که امیدواریم این کیک خوشمزه و زیبا مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد.