اسراف در مصرف به عادت تبدیل شده است/ضرورت فرهنگ سازی برای رفع مصرف گرایی
به گزارش دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد ، آیتالله محمدرضا ناصری یزدی در دیدار رییس هیات مدیره ، سرپرست ، فرمانده پایگاه بسیج و چند تن از مدیران توزیع برق استان ، بازارهای سنتی یزد ، الگویی مناسب برای ساخت پاساژها و مراکز خرید است که در آن به شیوه بهره گیری از نور طبیعی توجه خاص شده است.
وی با اذعان بر اینکه به اسراف در آب و برق عادت کرده ایم ، تشکیل اتاق فکر و کار کارشناسی برای جلوگیری از مصرف گرایی در جامعه را ضروری خواند و افزود : در گذشته منازل در طول روز اصلا چراغ نیاز نداشتند و اتاقها به گونهای طراحی شده بود که همه از نور طبیعی استفاده میکردند.
نماینده ولی فقیه در استان یزد ادامه داد: این در حالی است که متاسفانه سبک معماری به گونهای شده که حتما باید در هر ساعت از روز چراغ در خانه روشن باشد و داخل ساختمان تاریک است.
امام جمعه یزد با اشاره به اینکه مدیریت مصرف برق از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، گفت: یکی از موارد بسیار مهم در ارتباط با این صنعت، مدیریت تقاضا در همه بخش های مصرف کننده انرژی است.
ناصری یزدی گفت: در برخی موارد هم ادارات یا خانهها پنجره دارند ، ولی در طول روز پردهها را میکشند و چراغ روشن میکنند، این موضوع سبب میشود که مصرف برق افزایش نامناسب داشته باشد.
وی عنوان کرد: باید به سمت فرهنگسازی در زمینه مصرف بهینه و مناسب در جامعه حرکت کنیم و این فرهنگسازی را در زمینههای مختلف از جمله مصرف آب ، معماری و موارد مختلف دیگر جا بیاندازیم.
او به ظرفیتهای بالای استان یزد در زمینه نیروگاههای خورشیدی اشاره کرد و ادامه داد: فعالیت در عرصه تولید انرژی از خورشید بسیار ضروری و مهم است و باید سعی کنیم که این اقدامات را گسترش دهیم.
نماینده ولی فقیه در استان یزد ادامه داد: مسئولان در این زمینه باید به صورتی عمل کنند که هزینههای راهاندازی نیروگاههای خورشیدی ارزانتر تمام شود که سرمایهگذاران رغبت به این موضوع پیدا کنند چرا که الان مردم دلیل عدم ترغیب به این عرصه را قیمت و هزینههای بالای راهاندازی آن میدانند.
مهندس محمدرضا صحتی ، رییس هیات مدیره و مهندس آرش نواب ، سرپرست این شرکت نیزبه صورت جداگانه به تشریح فعالیت انجام شده در یک دهه گذشته صنعت برق پرداختند.