کدبانو
طرز تهیه انار پلو شیرازی برای شب یلدا
طرز تهیه انار پلو شیرازی برای شب یلدا
دستور پخت انار پلو
مواد لازم انار پلو
- برنج: ۴ پیمانه
- پیاز: یک عدد
- انار: دو پیمانه
- کشمش: یکچهارم پیمانه
- خلال پسته: ۴ قاشق غذاخوری
- گشنیز خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و ادویه پلویی: به میزان لازم
- زعفران دمکرده: دو قاشق غذاخوری
شب یلدا
طرز تهیه انار پلو
ابتدا برنج از قبل خیس شده را روی حرارت قرار دهید و سپس آبکش نمایید. یک پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.
بعد از آماده شدن پیاز حرارت را کم کنید و کشمش را همراه خلال پسته، گشنیز، ادویه پلویی و زعفران به پیاز اضافه کنید.
سپس حرارت را خاموش کنید و انار را به این مواد بیفزایید. کف یک قابلمه یک تکه نان را به عنوان تهدیگ قرار دهید و برنج را به همراه این مواد لایه لایه در قابلمه بریزید و برنج را دم بگذارید.
بعد از گذشت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه انار پلوی شما آماده است