شرکتهای توزیع برق

احداث بیش از دو هزار کیلومتر مدار خطوط فوق توزیع برق در سمنان

برقمدیرعامل شرکت برق منطقه‎‌ای سمنان با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از دو هزار کیلومتر خط فوق توزیع در این استان احداث شده است، گفت: هم اکنون تمامی روستاهتای بالای پنج خانوار در استان برق‌دار شده‌اند و تلفات بخش فوق توزیع سمنان به کمتر از دو درصد رسیده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو ، سیدعلی اکبرصباغ با اشاره به تحول صنعت برق طی چند دهه اخیر در ایران اسلامی، عنوان داشت: گسترش صنایع مختلف، پیشرفت تکنولوژی و افزایش مشترکین برق طی سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی اهمیت و ضرورت بهره‌مندی از انرژی الکتریکی را دوچندان کرده است .
مدیرعامل شرکت برق منطقه‎‌ای سمنان ادامه داد: رویکرد دولت جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب توجه ویژه به محرومین و قشر کم درآمد جامعه بوده است و بدین منظور در صنعت برق نیز تا دورترین نقاط کشور، خطوط برق احداث شده است که هم اکنون تمامی روستاهای بالای پنج خانوار استان برقدار می‌باشند.
صباغ با مقایسه توسعه خطوط و پست‌های فوق توزیع در قبل و بعد از انقلاب اسلامی، گفت:  قبل از انقلاب اسلامی، استان سمنان فقط  دارای ۱۰۰ کیلومتر خط ۶۳ کیلوولت و دو ایستگاه پست ۶۳ کیلوولت با ظرفیت ۶۰ مگاولت آمپر بود در صورتی که هم اکنون این استان بیش از دو هزار کیلومتر مدار خطوط ۶۳، ۲۳۰ و ۴۰۰ کیلولت و ۴۰ ایستگاه پست ۶۳ ، ۲۳۰ و ۴۰۰ کیلوولت با ظرفیت بیش از چهارهزار مگاولت آمپر می باشد.
وی وجود دو نیروگاه سیکل ترکیبی در شهرهای سمنان و شاهرود را یکی از مهمترین زیرساخت‌های اقتصادی در استان دانست و گفت: تولید انرژی الکتریکی و وجود خطوط انتقال فوق توزیع استان سمنان را به یکی از شاهراه‌های مهم تبادل برق در کشور تبدیل کرده است .
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای سمنان تاکید کرد: از جمله شاخصه‌های مهم صنعت برق در استان، صرف بیش از ۷۰ درصد برق استان در بخش تولید و کشاورزی و همچنین پائین بودن تلفات برق در این استان در بخش فوق توزیع به کمتر از دو در‌صد می‌باشد که این ارقام در سطح استانداردهای جهانی است .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا