کدبانو

طرز تهیه انار پلو شیرازی برای شب یلدا

طرز تهیه انار پلو شیرازی برای شب یلدا

دستور پخت انار پلو

دستور پخت انار پلو،طرز تهیه انار پلو،غذای شب یلدا،انار پلو،انواع پلو و چلوانواع پلو چلو شب یلدا، 

مواد لازم انار پلو

  • برنج: ۴ پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • انار: دو پیمانه
  • کشمش: یک‌چهارم پیمانه
  • خلال پسته: ۴ قاشق غذاخوری
  • گشنیز خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و ادویه پلویی: به میزان لازم
  • زعفران دمکرده: دو قاشق غذاخوری

 

شب یلدا

 

طرز تهیه انار پلو

ابتدا برنج از قبل خیس شده را روی حرارت قرار دهید و سپس آبکش نمایید. یک پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.

بعد از آماده شدن پیاز حرارت را کم کنید و کشمش را همراه خلال پسته، گشنیز، ادویه پلویی و زعفران به پیاز اضافه کنید.

سپس حرارت را خاموش کنید و انار را به این مواد بیفزایید. کف یک قابلمه یک تکه نان را به عنوان ته‌دیگ قرار دهید و برنج را به همراه این مواد لایه لایه در قابلمه بریزید و برنج را دم بگذارید.

بعد از گذشت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه انار پلوی شما آماده است

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا