سلامت

خواص انار پخته برای درمان سرماخوردگی انار خوردن در بارداری، چه مقدار و چه زمان؟

خواص انار پخته برای درمان سرماخوردگی

 

در این مطلب به ارائه خواص انار پخته و فواید مصرف انار می پردازیم، انار از مرغوب ترین میوه های جهان می باشد. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان است.

انار حاوی ویتامین C، ویتامین B6، کالری، پتاسیم، سدیم، کربوهیدرات، کلسیم، پروتئین، منیزیم و آنتی اکسیدان می باشد. به همین دلیل مصرف میوه انار، رب انار، لواشک انار، آب انار، مربای انار و همچنین انار پخته شده بسیار برای سلامتی انسان مفید می باشد. از این رو برای آشنایی با خواص انار پخته و فواید مصرف میوه انار و همچنین نحوه پختن انار می توانید در ادامه با آرگا همراه شوید.

آشنایی با خواص انار پخته

خوردن انار پخته در درمان سرماخوردگی می تواند، بسیار اثر بخش باشد. نحوه پخت انار به این شکل است، که یک عدد انار سالم را بر روی شعله پخش کن قرار دهید و اجازه دهید با حرارت خیلی کم به مدت ۲۰ دقیقه بپزد، در طی این مدت چند مرتبه انار را بچرخانید، تا به طور کامل پخته شود. البته دقت کنید تا انار نسوزد. پس از این که انار پخته شد، مدتی صبر کنید تا انار سرد شود، سپس پوست آن را جدا کنید و دانه های انار را به همراه غشای سفید رنگ ما بین دانه های انار نوش جان کنید. برای بهره مندی از خواص درمانی انار پخته بهتر است، آن را بیش از خواب میل نمایید و باید پس آن نیز چیزی میل نکنید. انار پخته همچون آنتی بیوتیک عمل می کند و در صورت حاد بودن سرماخوردگی و داشتن عفونت های شدید به مدت ۳ شب انار پخته شده مصرف نماید.

لازم به ذکر است که این میوه به دلیل داشتن آنتی اکسیدان دارای خاصیت ضد سرطانی است و میزان آنتی اکسیدان موجود در میوه انار ۳ برابر بیشتر از آنتی اکسیدان چای سبز می باشد.

فواید مصرف انار

براساس تحقیقات صورت گرفته انار به دلیل ترکیبات خود دارای فواید درمانی زیادی همچون کاهش کلسترول خون، کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی، درمان آرتروز، پیشگیری از آسیب دیدن سلول ها، جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی، رفع کم خونی، درمان مشکلات گوارشی، درمان بیماری دیابت، حفظ سلامت لثه ها و کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان به ویژه سرطان پستان و پروستات می باشد.

  • جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی

انار به دلیل داشتن آنتی اکسیدان از ایجاد لخته در خون و تجمع کلسترول اضافی در بدن جلوگیری می کند و در صورتی که آب انار به صورت منظم مورد استفاده قرار گیرد، سبب بهبود و افزایش جریان گردش خون بدن می شود. همچنین مصرف آب انار باعث می گردد، که انقباض شریان ها کاهش پیدا کند. بنابراین مصرف این میوه خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

  • درمان آرتروز

یکی دیگر از خواص انار درمان آرتروز می باشد. مصرف انار سبب سفت شدن و استحکام دیواره های شریانی در مفاصل و غضروف می گردد. به همین خاطر در درمان آرتروز و آترواسکلروز مفید می باشد. همچنین مصرف این میوه به مهار آنزیم های که در شکستن بافت های همبند در بدن نقش دارند، کمک می کند.

  • کاهش خطر ابتلا به سرطان

فلانوئید(آنتی اکسیدان) موجود در انار باعث مهار رادیکال های آزاد می گردد و مصرف منظم آب انار برای کاهش خطر ابتلا به سرطان به خصوص سرطان سینه و پروستات مفید است و همچنین با کاهش سطوح psa بدن با سلول های سرطانی مقابله می کند.

  • درمان مشکلات گوارشی

استفاده از پوست و برگ انار نیز برای درمان برخی مشکلات گوارشی نظیر اختلالات معده و اسهال موثر می باشد، همچنین آب انار به درمان وبا و اسهال خونی کمک می کند.

  • رفع کم خونی

انار به دلیل دارا بودن آهن در رفع کم خونی و مشکلات ناشی از آن همچون کاهش شنوایی، خستگی ضعف، سرگیجه اثر بخش می باشد و مصرف آن سبب عمکلرد منظم جریان گردش خون در بدن می شود.

  • حفظ سلامت لثه و دندان ها

از دیگر خواص انار پخته و آب انار، کاهش اثرات پلاک دندان و حفظ سلامت لثه و دندان ها می باشد، چرا که میوه انار دارای خاصیت ضد ویروسی و ضد باکتریای است.

ضمن سپاس از همراهی تان با این مطلب، لازم به ذکر است که برای بهره مند شدن از مزایای مصرف انار و خواص انار پخته بهتر است با یک متخصص تغذیه مشورت نمایید.

 

اَنار، انار خوراکی (نام علمی: Punica granatum) یکی از میوه‌های درختی است که دانه‌هایی اغلب قرمز، و گاهی سفید، یا رنگ‌هایی بین آن دو دارد. رنگ پوست آن نیز اغلب قرمز و گاه سیاه یا تقریباً زرد است؛ این میوه در معدود کشورهای جهان نظیر ایران، افغانستان، پاکستان، عراق و ترکیه کشت می‌شود به همین خاطر عضو مرغوب‌ترین میوه‌های جهان است؛ و عضو ۱۰ میوهٔ برتر جهان است

اَنار بومی مناطق شرق ایران تا کوه‌های هیمالیا در شمال هند است و یکی از اولین گیاهان اهلی شده‌است. ایران با تولید سالانه ۸۰۰ هزار تن اَنار، بزرگ‌ترین تولیدکنندهٔ اَنار در دنیا بوده و هندوستان دومین کشور تولیدکننده‌است.

در ایران شهرستان‌های ساوه،نی‌ریز و فردوس به‌ترتیب بزرگ‌ترین تولیدکنندگان اَنار هستند.

بیش از ۷۰۰ رقم اَنار در کلکسیون مرکز تحقیقات کشاورزی یزد نگه‌داری می‌شود

اَنار در رنگ‌های مختلف از سفید تا سیاه وجود دارد. اَنار تقریباً در هر آب و هوایی و هرگونه خاکی می‌تواند رشد کند و میوه دهد، ولی آب زیاد در زمان رسیدن میوه باعث ترک خوردن آن میوه می‌شود. اَنار، گرمای زیاد با باد خشک و سرمای تا ۱۰- درجه سانتی‌گراد را می‌تواند تحمل کند.

انار خوردن در بارداری، چه مقدار و چه زمان؟

یکی از سوالات رایج در زمان بارداری این است که آیا انار در زیبا شدن جنین اثرگذار است یا نه؟
یکی از سوالات رایج در زمان بارداری این است که آیا انار در زیبا شدن جنین اثرگذار است یا نه؟ چه مقدار انار بخوریم؟چرا انار بخوریم؟  انار یکی از غنی ترین منابع آنتی اکسیدانی بشمار می رود که برای بارداری و رشد جنین شما می تواند انتخاب  ایده ال باشد. اما در این مقاله به توضیحات بیشتر می پردازیم و با خواص معجزه آسای انار در بارداری آشنا میشویم: امروزه انار تقریبا در همه جا یافت میشود و دلیل آنهم خواص فراوان این میوه است که کسی نمی تواند از آن چشم پوشی کند. شما می توانید در هر زمان این میوه را خریداری کنید که بهترین زمان آن را از آپریل تا آگوست میدانند. دانه های انار تنها قسمت قابل خوراکی این میوه است. دقت کنید.
ویتامین و املاح انار که در بارداری مفید است:
ریز مغذی های مورد نیاز در دوران بارداری شامل: فولات، ویتامین D، آهن، پروتئین و کلسیم است.
نصف فنجان انار شامل حاوی ۷۲ کالری است که از میان می تواند ۹ میلی گرم از ۱۰۰۰ میلی گرم کلسیم مورد نیاز روزانه، ۳۳ میکروگرم از ۸۰۰ میکروگرم فولات مورد نیاز روزانه، ۲۶ میلی گرم تا ۲۷ میلی گرم آهن مورد نیاز و ۴۵  گرم از ۷۱ گرم پروتئین مورد نیاز روزانه بدن مادر باردار را تامین میکند. همچنین ۸٫۹ میلی گرم ویتامین C  دارد که به جذب آهن کمک میکند.
۶ دلیل که اثبات می کند انار در بارداری مفید است:
اثبات یک:
اثبات شده که انار حاوی ترکیبات فیتوکمیکالی است و از این رو برای سلامت قلب بسیار مناسب است. این میوه کمک میکند تا فشار خون پایین بیایید. این خبر خوبی است اگر شما در هفته های آخر بارداری بسر می برید و یا اینکه دارای پره اکلامپسی شده اید و فشار شما بالا رفته پس انار بخورید.
اثبات دوم:
انار غنی از ویتامین c  می باشد. بنابراین این میوه برای تقویت سیستم ایمنی بسیار مفید است.مخصوصا وقتی که شما در دوران بارداری هستید و جنین در بدن شما رشد میکند. باید سیستم ایمنی خود را تقویت کنید.
اثبات سوم:
مطالعات نشان داده است که مصرف انار دارای اثرات مفیدی بر روی سلامت استخوانها و چگالی آنها می باشد. پس برای ارتقا سلامت استخوانهای جنین خود تلاش کنید.
اثبات چهارم:
انار از نظر منبع آنتی اکسیدانی بسیار غنی تر از تمشک و چای سبز بوده و برای سلامت بدن شما ضروری و مفید است.
اثبات پنجم:
بسیاری از محافظت های پوست دارای خاصیت عصاره انار هستند. زیرا انار از پوست گذشته و باعث از بین بردن خشکی و بازسازی پوست میشود.
اثبات ششم:
در یکی از مطالعات دیگر نشان داده شده که مصرف انار می تواند باعث محافظت از جفت شود که این عمل را با جلوگیری و مبارزه با رادیکال های آزاد انجام می دهد.
توصیه های روزانه مصرف میوه در بارداری:
میزان میوه و سبزی مورد نیاز در دوران بارداری براساس کالری و وزن شما در دوران بارداری مشخص میشود. باردار مادر باید روزانه حداقل ۲تا ۴ واحد میوه و ۳ تا ۵ واحد سبزی دریافت کنند و انار می تواند یکی از گزینه های انتخابی گروه میوه جات باشد. بنابراین در هر زمان در دوره بارداری می توانید انار را مصرف کنید.
۳ راه افزودن انار به رژیم غذایی مادر باردار:
۱٫ جداکردن دانه انار و اضافه کردن به سالاد و یا ژله و یا بستنی
۲٫ جدا کردن دانه های انار و آب آن را گرفتن و بصورت آبمیوه مصرف کردن( مادران  دارای اضافه وزن خود میوه را بخورند)
۳٫ استفاده از انار بعنوان چاشنی کنار غذاها مثل مرغ ترش و …
افرادی که دارای قند خون و دیابت بارداری هستند با احتیاط انار بخورند و آن را جایگزین سهم میوه آن روز خود کنند.

ملاحضات:
اگرچه انار میوه ای سرشار از خواص مفید است اما مصرف آن باید متعادل بوده و زیاده روی نکنید. پوست انار باعث تحریک انقباضات شده و ممکن است منجر به زایمان زودرس شود. آب انار نیز حاوی کالری زیادی است و باید در مصرف آن محتاط باشید. همچنین مصرف انار با مصرف داروهایی از قبیل مهارکننده های ACE، داروی رقیق کننده خون، داروی فشار خون و استاتین ها تداخل دارد. احتیاط کنید.
از توهم تا واقعیت:
مصریان قدیم معتقد بودند که انار برای درمان ناباروری مفید است و می توان از آن برای درمان عفونت ها استفاده کرد. همچنین در برخی از مقالات اشاره شده که انار در زیبایی جنین اثرگذار است.

بیشتر بخوانید

  1. موثرترین داروی آکنه واقعا میکروبیوم پوست را تغییر می‌دهد
  2. بدن ما در آینده می‌تواند دیابت را درمان کند
  3. لمینت دندان برای این افراد اصلا مناسب نیست!
  4. چگونه از استرس برای بهبود عملکرد بهره بگیریم
  5. چگونه استرس پدر به فرزند منتقل می‌شود؟
  6. نگاهی به ۶ ویژگی دور از انتظار حافظه انسان
  7. دانش ناقص و اندک از یک موضوع اعتماد به نفس کاذب را بیشتر می‌کند
  8. چرا بعد از گریه کردن احساس خوبی پیدا می‌کنیم
  9. هر آنچه باید درمورد محصولات تراریخته بدانید
  10. مغز انسان در دوران بزرگسالی هم به رشد خود ادامه می‌دهد
  11. وسایل جراحی ممکن است موجب انتقال پروتئین‌های مرتبط با آلزایمر بین بیماران شود
  12. مهم ترین دلیل کمر درد که فکرش را نمی کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا