شرکتهای توزیع برق

فاز اول پست ۴۰۰/۱۳۲ کیلوولت باغملک برق دار شد.

مدیرعامل شرکت سهامی برق منطقه ای خوزستان گفت:

فاز اول پست ۴۰۰/۱۳۲ کیلوولت باغملک پس از انجام تست های لازم با موفقیت برقدار و وارد مدارشد.

محمود دشت بزرگ افزود: هدف از اجرای این پروژه، توسعه زیرساخت شبکه برق در منطقه مارون، کاهش تلفات انتقال انرژی، افزایش ظرفیت و ضریب اطمینان شبکه، بهبود ولتاژ، پایداری شبکه فوق توزیع، کاهش خاموشی ها و کاهش بارگیری از پست های انتقال مجاور بوده است.

وی اضافه کرد: عملیات احداث فاز اول پست ۴۰۰/۱۳۲ کیلوولت باغملک شامل تامین تجهیزات، عملیات ساختمانی، نصب و راه اندازی پست ۴۰۰ کیلوولت باغملک به ظرفیت ۲۰۰ مگاولت آمپر بوده است.

دشت بزرگ اظهار :

در مجموع چهارصد میلیارد ریال برای اجرای کامل فاز اول این پروژه از محل اعتبارات شرکت برق منطقه ای خوزستان هزینه شده است.

وی تصریح کرد: کلیه امور مربوط به طراحی و خدمات مهندسی، همچنین ساخت تجهیزات و عملیات اجرایی این پروژه توسط شرکت های داخلی انجام گرفته است.

مدیرعامل شرکت سهامی برق منطقه ای خوزستان خاطرنشان کرد: ماموریت این شرکت تامین برق مطمئن و پایدار جهت توسعه پایدار و تامین رفاه و زندگی بهتر برای همه مشترکان در دو استان خوزستان و کهگیلویه و بویر احمد است.


باغملک:

شهرستان‌ باغملک‌ در شرق‌ اهواز و در فاصله‌ ۱۰۲۴ کیلومتری‌ تهران واقع‌ شده‌ است‌. شهرستان‌ باغملک ‌از نظر تاریخی‌ قدمتی‌ دیرینه‌ دارد. نقاط‌ مرتفع‌ ، جنگل‌ها ، مناظر طبیعی‌ و رودخانه‌های‌ آن‌ امکانات‌ فراوانی ‌جهت‌ رشد و توسعه‌ باغملک‌ به‌ وجود آورده‌ است‌.

باغ‌ملک یکی از شهرستان‌های تازه تاسیس استان خوزستان است و تاریخ آن با تاریخ نواحی شمالی استان خوزستان درآمیخته است. آورده‌اند که‌باغ‌ملک نخست باغی پهناور و متعلق به حکم‌ر‌ان آن منطقه بوده که رفته‌رفته آباد و گسترده شده و به صورت شهرکی در آمده‌است.

https://fapool.ir/file/52087/?ref=sbargh.ir

شهرستان باغ‌ملک یکی از شهرستان‌های استان خوزستان است که در خاور این استان قرار دارد و از شمال به ایذه از جنوب به شهرستان رامهرمز از باختر به بخش ملاتانی و ازخاوربه استان چهارمحال و بختیاری (شهرستان لردگان) محدود می شود. مرکز این شهرستان باغ‌ملک است که در ۴۹ درجه و ۵۳ دقیقه طول جغرافیایی و ۳۱ درجه و ۳۱ دقیقه عرض جغرافیایی و ارتفاع ۷۱۹ متری از سطح دریا واقع شده است. براساس سرشماری سال ۱۳۷۵ جمعیت شهرستان باغ‌ملک ۹۰۱۰۶ نفر برآورد شده است.

مکان های دیدنی و تاریخی – باغملک:

از مکان‌های تاریخی و دیدنی شهرستان باغ ملک اطلاعات مستندی در دست نیست.

صنایع و معادن – باغملک:

عمده‌ترین معادن شهرستان باغ ملک معدن نمک و گچ است. معادن دیگری نیز در این شهرستان وجود دارد که هنوز به مرحله بهره‌برداری نرسیده‌اند.

کشاورزی و دام داری – باغملک:

کشاورزی،‌باغ‌داری، زراعت و دام‌داری مهم ترین شغل مردم شهرستان باغ‌ملک است. ازمحصولات کشاورزی آن‌ها گندم، جو، برنج، بنشن، انواع میوه، خرما و از تولیدات بخش دام‌داری، فرآورده های لبنی و پشم و دام زنده را می‌توان نام برد.

مشخصات جغرافیایی – باغملک:

شهرستان باغ‌ملک در مسیر راه رامهرمز به ایذه قرار گرفته است. این شهرستان از نظر جغرافیایی در ۴۹ درجه و ۵۳ دقیقه ی درازای خاوری و ۳۱ درجه و ۳۱ دقیقه ی پهنای شمالی و در ارتفاع ۷۱۹ متری از سطح دریا واقع شده است. شهرستان باغ‌ملک از شمال به ایذه از جنوب به رامهرمز از باختر به حوالی سوسنگرد و از خاور به مرز استان چهار محال و بختیاری و استان خوزستان محدود می گردد. آب و هوای این منطقه معتدل است.

https://fapool.ir/file/67445/?ref=sbargh.ir

از مرکز شهرستان باغ‌ملک سه راه آسفالت فرعی جدا شده است:
۱- راه باغ‌ملک – ایذه به سوی شمال خاوری به درازای ۴۸ کیلومتر
۲- راه باغ‌ملک – هفتکل به سوی جنوب باختری به درازای ۴۴ کیلومتر
۳- باغ‌ملک – رامهرمز به سوی جنوب باختری به درازای ۵۷ کیلومتر

وجه تسمیه و پیشینه تاریخی – باغملک:

شهرستان باغ‌ملک در قدیم «جانکی» نام داشته و نام آن مخفف «جوانکی» است که نام طایفه ای از اکراد بوده که در دوره اتابکان لر بزرگ به این منطقه آمده و تا روزگار صفویه در این نواحی می زیسته اند. باغ‌ملک یکی از شهرستان های تازه تاسیس استان خوزستان می باشد و تاریخ آن با تاریخ نواحی شمالی استان خوزستان در آمیخته است.

آورده اند که باغ‌ملک نخست باغی پهناور و متعلق به حکمران آن منطقه بوده که رفته رفته آباد و گسترده شده و به صورت شهرکی در آمده است. از نظر تاریخی آن را به دوران حکومت شاه طهماسب اول صفوی نسبت داده اند که نخست، طایفه ای به نام آل خورشیدی از ایلات بختیاری درآن تسلط داشته و بعدها در روزگار شاه طهماسب دوم با پیروزی ایل زنگنه بر طایفه آل خورشیدی این دو قوم با هم اختلاط یافته و مردم کنونی باغ‌ملک از آن دو طایفه هستند.

شهر تاریخی قلعه تل:

باغملک

 

قلعه تل درواقع بخش مرکزی باغملک است و چند سالی می‌شود که از دهستان به بخش تغییر یافته است. آثار به جای مانده از اولین ساکنان این منطقه به بیش از ۵۰۰۰ سال پیش نسبت داده شده و هم‌زمان با حکومت عیلامیان بوده است.

قلعه تل از نظر جغرافیایی در شمال باغملک و جنوب شهر ایذه و در دل رشته کوه زاگرس قرار دارد. آب و هوای معتدل و خاک حاصلخیز احتمالاً اصلی‌ترین دلایل برای سکونت ایلات مختلف در قلعه تل بوده است. این شهر تاریخی در ابتدا در اطراف یک تپه بلند بنا شد و «تل» به معنی تپه هم احتمالا به همین خاطر در نام آن دیده می‌شود. نام این شهر اصالتا برگرفته از قلعه بزرگیست که عیلامیان در فراز تپه مذکور برپا کردند.

 

https://fapool.ir/file/69279/?ref=sbargh.ir

https://fapool.ir/file/42853/?ref=sbargh.ir

https://fapool.ir/file/65591/?ref=sbargh.ir

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا