اخبار صنعت برق

رشد ۳ برابری احداث خطوط انتقال و فوق توزیع در استان گیلان

برق گیلانبه‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو ، «محبت بیژن» مجری طرح خطوط معاونت طرح و توسعه شرکت برق منطقه‌ای گیلان با بیان اینکه صنعت برق کشور به عنوان یکی از بارزترین جلوه های تحقق مهمترین آرمان انقلاب اسلامی، یعنی قطع وابستگی به بیگانگان است،گفت: در دوران قبل از انقلاب اسلامی ایران، تمامی مراحل احداث خطوط انتقال و فوق توزیع نیروی برق توسط مشاوران، پیمانکاران و سازندگان خارجی انجام می‌شد، اما پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران تمامی مراحل احداث خطوط انتقال و فوق توزیع نیروی برق شامل؛ طراحی و مهندسی، ساخت تجهیزات، نصب، راه اندازی و تعمیر و نگهداری به دست متخصصان این مرز و بوم انجام می‌شود.

وی افزود: با دانش فنی موجود در صنعت برق، پروژه های متعددی با همت و تلاش متخصصان ایرانی در کشورهای آسیای میانه، حوزه خلیج فارس، غرب آسیا و کشورهای آفریقایی انجام شده و یا در حال انجام است.

مجری طرح خطوط شرکت برق منطقه‌ای گیلان در خصوص اقدامات و عملکرد انجام شده گفت: تا قبل از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، کل خطوط احداث شده انتقال و فوق توزیع در استان گیلان حدود ۷۲۲ کیلومتر بود که اینک و پس از ۴۰ سال از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، ۲ هزار و ۸۴۲ کیلومتر مدار خطوط انتقال و فوق توزیع در استان گیلان احداث و به بهره برداری رسیده است. به عبارتی ما شاهد رشد ۳۰۰ درصدی و ۳ برابری در این بخش هستیم.

وی در خصوص مسائل و مشکلات احداث خطوط انتقال و فوق توزیع گفت: در راستای احداث خطوط انتقال و فوق توزیع، استان گیلان مشکلات خاص خود را دارد. وجود عرصه های طبیعی، محدودیت فصل کاری بخاطر شالی کاری در نیمه اول سال و بارندگی های شدید در نیمه دوم سال، باتلاقی بودن زمین های کشاورزی استان گیلان از جمله مشکلات پیش رو جهت احداث خطوط انتقال و فوق توزیع است.

بیژن در خصوص نوآوری و ابتکار برق گیلان در خصوص مواجهه با محدودیت‌ها و مشکلات گفت: در راستای غلبه بر محدودیت‌ها، کاهش حریم، کاهش خسارت‌های وارده بر اراضی و عرصه ها و کاهش هزینه های اجرایی پروژه ها، برق منطقه ای گیلان برای اولین بار در کشور برج‌های چهار مداره ۲۳۰ و ۶۳ کیلوولت را طراحی و احداث کرده است.

مجری طرح خطوط شرکت سهامی برق منطقه‌ای گیلان در خصوص پروژه های تحقیقاتی شرکت گفت: استفاده از هادی‌های پرظرفیت به منظور جلوگیری از احداث خطوط جدید، دو مداره کردن خطوط تک مداره موجود و استفاده از شیوه های جدید احداث فونداسیون خطوط مانند استفاده از شمع های مارپیچ و استفاده از ماهیچه در فونداسیون و میکروپایل ها از جمله پروژه های تحقیقاتی و طرح های نوینی است که استفاده از آنها در این شرکت عملیاتی شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا