برق قدرتشرکتهای توزیع برق

خطوط انتقال برق – مراحل طراحی و نصب بصورت گام به گام

خطوط انتقال برق

قدم اول :

پاکسازی زمین:

مسیر خطوط قدرت از پوشش گیاهی پاک سازی می شود تا عملیات یک خط انتقال مطابق با استانداردهای تعیین شده امکان پذیر شود.این کار توسط مالک زمین یا یک پیمانکار منصوب شده توسط شرکت پیمانکار قابل تحقق خواهد بود، البته بعد از آنکه با مالک زمین توافقی حاصل شود. وابسته به شرایط قرارداد، کندن پوشش گیاهی یا به عهده مالک زمین قرار خواهد گرفت یا شرکت پیمانکار آن را اجرا خواهد کرد.

 

قدم دوم :

راه دسترسی موقت:

جاده هایی با دسترسی موقتی به منظور ساخت خط مورد استفاده قرار می گیرند. گروهی از پرسنل تجهیزات و ساختارهای مورد نیاز برای محافظت کردن از رودخانه ها و جریان ها، زمین های کشت و دیگر بخش های حساس را فراهم می کند.

 

https://fapool.ir/file/76356/?ref=sbargh.ir

 

قدم سوم :

سازماندهی:

بخش های مختلف برج تولید شده و تحویل داده می شوند. مدیر انبار وظیفه سازمان‌دهی صدها قطعه را بر عهده می‌گیرد که با ترتیبی معین به منظور مونتاژ کردن برج مورد استفاده قرار می گیرند. در واقعیت، هر برج بر اساس زاویه، توپوگرافی و ظرفیت خاک، دارای ویژگی‌های مختلفی خواهد بود.

 

قدم چهارم :

تحویل قطعات فلزی:

بخش های فلزی مورد نیاز برای جای دادن در فونداسیون‌ها توسط یدک در کناره مسیر دسترسی قرار می گیرند و معمولاً توسط جرثقیل‌های خزنده به محل کار انتقال پیدا می‌کنند. سپس بخش های فولادی برج و سخت‌افزارها به شیوه‌ای مشابه به محل‌های مربوطه خود انتقال پیدا می‌کنند.

 

https://fapool.ir/file/62930/?ref=sbargh.ir

 

قدم پنجم :

ساختن فونداسیون:

یک فرد حرفه ای با استفاده از بولدوزر و بیل‌های هیدرولیکی حفاری را انجام می‌دهد. وابسته به ماهیت خاک، ممکن است فونداسیون از خاک‌ریز تشکیل شده و توسط جرثقیل خزنده یا کامیون انتقال پیدا کند یا از بتن تشکیل شده باشد که در این صورت یا به محل انتقال پیدا کرده یا در همان جا آماده سازی می شود. زمانی که فونداسیون در محل خود قرار گیرد، حفره هادوباره پر می شود.

 

قدم ششم:

سرهم کردن و نصب برج:

سپس گروهی از کارکنان با استفاده از بولدوزرها و جرثقیل‌ها، برج را مونتاژ (سرهم‌بندی) می‌کنند. تقریباً ۸۰۰ بخش مربوط به یک برج دو مداره حاوی ۱۰۰۰۰ پیچ هستند؛ این وظیفه قطعاً باید به متخصصان واگذار شود. سپس برج توسط یک جرثقیل تلسکوپی برافراشته می شود.

 

مراحل طراحی و نصب خطوط انتقال برق

 

قدم هفتم:

کابل کشی هادی:

کابل کشی هادی از برج به زمین به صورت بخش به بخش انجام می شود. هادی از یک قرقره کابلی در انتهای یک بخش گرفته شده و از درون بلوک های کابل کشی در بالای برج عبور می کند. در انتهای دیگر بخش یک دستگاه کشش و یک قرقره کابل جمع کن قرار خواهد داشت. پرسنل همیشه در محل حضور دارند تا انجام صحیح عملیات تضمین شود.در نهایت، به منظور اتصال زمینِ برج و حفاظت در مقابل صاعقه، “counterpoises”یا میله های اتصال زمین در زمین نصب می شوند.

 

تعریف سیم و کابل و آشنایی با مفاهیم طراحی سیم و کابل برق

 

قدم هشتم :

بازرسی:

سپس مطابق با نیاز های خاص تیم مهندسی، یک برنامه نظارت برای هر پروژه آماده سازی می‌شود. بازرسان تضمین می‌کنند که استانداردهای ISO 14001 در سرتاسر پروژه برآورده می‌شوند. بازرسی‌های آن‌ها شامل نمونه‌گیری از فولاد، فونداسیون‌ها، هادی‌ها و دیگر قطعات خواهد بود. در انتها پیش از آنکه پرسنل اجازه ترک کردن محل را پیدا کنند، شرکت یک بازرسی نهایی انجام می‌دهد تا تضمین شود پروژه همه استانداردهای کنونی را برآورده می کند.

 

قدم نهم:

بازسازی مسیر:

در انتهای پروژه، کار بازسازی کردن مسیر و تخریب کردن جاده‌های دسترسی موقت شروع می شود. سپس همراه با مالک زمین بازرسی انجام می شود تا برآورده شدن انتظارات توسط اقدامات بازسازی تضمین شود. برای هرگونه خسارات واردشده نیز باید غرامتی در نظر گرفته شود. در انتها، آماده سازی زمین برای کشت انجام می شود.

 

مراحل طراحی و نصب خطوط انتقال برق

 

خطوط انتقال برق – دنیای صنعت برق

 

آموزش طراحی برق ساختمان PDF

مفاهیم سیم و کابل و اطلاعات فنی سیم و کابل

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا