طرز تهیه پاناکوتا انبه یک دسر خوش طعم و محبوب
پاناکوتا انبه از انواع دسرهای خوشمزه و معروف ایتالیایی است که با روش های مختلفی تهیه می شود و شما می توانید این دسر خوشمزه را برای پذیرایی از مهمان هایتان در منزل به راحتی تهیه کنید. در طرز تهیه پاناکوتا انبه از ژله انبه و انبه و شیر و شکر استفاده می شود.
پاناکوتا انار و پاناکوتا زعفرانی و پاناکوتا شکلاتی و پاناکوتا انبه از روش های مختلف برای طرز تهیه دسر پاناکوتا هستند و بهتر است کدبانوهای عزیز با توجه به ذائقه افراد خانواده دسر پاناکوتا را در منزل تهیه نمایند.
مواد لازم
- انبه : یک عدد
- ژله انبه : یک بسته
- شیر : نصف لیوان
- شکر : سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاناکوتا انبه
برای تهیه پاناکوتا انبه ابتدا ژله انبه را با ۱.۵ لیوان آبجوش به خوبی مخلوط کنید و هم بزنید تا پودر ژله حل شود سپس پودر ژله را در مکانی مناسب قرار دهید تا خنک شود. در مرحله بعدی طرز تهیه پاناکوتا انبه پوست انبه را بگیرید و آن را خرد کنید.
انبه را با شیر و شکر مخلوط و میکس کنید.
بعد از خنک شدن ژله مخلوط شیر انبه را به آن بیفزایید و همه مواد دسر را با یکدیگر به خوبی ترکیب نمایید.
قالب بزرگ یا قالب های تک نفره بزرگ را مرطوب کنید و به مدت ۱ دقیقه درون فریزر قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده قالب را از درون فریزر بیرون آورید و چرب کنید سپس مایه دسر پاناکوتا را درون قالب بریزید و قالب را به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا دسر به خوبی ببندد.
بعد از مدت زمان ذکر شده دسر را از درون یخچال بیرون آورید و این دسر را به زیبایی تزیین کنید.