تعمیرکار

راهنمای نگهداری لوازم برقی منزل

راهنمای نگهداری لوازم برقی خانگی

امروزه عمر لوازم خانگی مستقیما به تعمیرماشین لباسشویی، تعمیریخچال، سرویس کولرگازی، تعمیر کولرآبی و تعمیر ماشین ظرفشویی، در زمان مناسب آن ارتباط دارد. به عنوان مثال با تعمیر کولر گازی در اول فصل تابستان می توانید از خرابی غیرمنتظره قطعات داخلی و از کار افتادن آن جلوگیری کنید و یا با تعمیر ماشین ظرفشویی از کندی و عدم شستشوی دقیق ظرف‌ها خودداری کنید.

به همین دلیل در این راستا ما بر آن شدیم تا در این مقاله با بیان نکاتی مهم و کلیدی در قالب راهنمای نگهداری لوازم خانگی، مطالب مهم و مفیدی را برای شما ارائه دهیم. با ما تا پایان این مقاله همراه باشید.

 

چگونه از لوازم خانگی برقی خود نگهداری کنیم؟

نگهداری لوازم خانگی بدون توجه به مدل، برند و یا کشور سازنده نیازمند تعمیر در یک زمان مناسب قبل از فصل موردنظرش می باشد، از این رو بایستی حواستان به چگونگی نگهداری و مراقبت از تمام لوازم خانگی از قبیل کولر گازی، ماشین ظرفشویی، ماشین لباسشویی و یخچال باشد. نگهداری درست لوازم خانگی، ارتباط تنگاتنگی با افزایش کارایی، طول عمر، عملکرد بهتر و قدرت آنها دارد و از همه مهمتر اینکه، بدون نیاز به هزینه های اضافی، می توانید تا سالهای سال از آن لوازم برقی استفاده کنید.

یکی از این موارد مهم این است که در هیچ صورتی نباید بخش موتور دستگاه از قبیل: یخچال، ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی و دیگر لوازم برقی را با آب شستشو دهید، چرا که نه تنها این کار باعث صدمه رسیدن به فرد می شود بلکه گاهی باعث از کار افتادن دستگاه نیز می گردد.

مورد مهم دیگری که یکی از تکنیک‌های ضروری در نگهداری و مراقبت از لوازم برقی است، تعمیر و سرویس لوازم خانگی می باشد که در نهایت منجر به بهبود عملکرد دستگاه در طولانی مدت خواهد شد. به عنوان مثال: عمر مفید یخچال ۱۰ تا ۱۲ سال است که بایستی با تمیز کردن به موقع آن، این مدت زمان تخمین زده شده را افزایش داد، یادتان باشد همیشه این دستگاه هوشمند را در جای خشک قرار دهید و برای تمیز کردن آن از دستمال‌های مرطوب استفاده نمایید و یا ماشین لباسشویی که امروزه میهمان تمام خانه‌ها می‌باشند، از حساسیت زیادی برخوردار هستند و باید حتی الامکان آن را در جای تمیز و خشک قرار دهید و از ریختن لباسهای زیاد در داخل دیگچه‌ی شستشو خودداری کنید و بعد از اتمام شستشوی لباس ها، ماشین را از برق جدا کنید.

کولر گازی نیز از جمله لوازم خانگی مهمی است که باید به صورت منظم و دقیق سرویس شود، چون قطعات آن بسیار حساس است و بهتر است که تعمیر آن توسط یک تعمیرکار حرفه ای انجام شود، در کل برای تعمیر هر یک از این لوازم باید آگاهی داشته باشید و اگر اطلاعات تخصصی در زمینه تعمیر لوازم خانگی ندارید، در اولین فرصت با یک سرویسکار تماس بگیرید و تعمیر ماشین لباسشویی و تعمیر کولرگازی خود را به آنها بسپارید.

آموزش تعمیر کولر گازی


خرید بهترین لوازم خانگی از برندهای معروف موجود در بازار این تضمین را به شما نخواهد داد که طول عمر بالایی داشتند باشند و هیچ گاه خراب نشوند بلکه نحوه ی استفاده و رعایت اصول نگهداری توسط استفاده کننده است که باعث می شود راندمان و عمر دستگاه افزایش یابد. افراد زیادی هستند که دوست دارند کالایی که خریداری می کنند، سالیان سال بدون اینکه مشکلی در عملکرد آن پیش بیاید کاربرد داشته باشد و نقصی در آن به وجود نیاید و به خدمات و سرویس های تعمیرگاه مجاز تعمیر لوازم خانگی نیاز پیدا نکنند.

این موضوع نیازمند رعایت نمودن برخی موارد خاص است که در نهایت باعث می شود که بتوان طول عمر لوازم خانگی و مدت مفید کاربری آن ها را افزایش داد؛ البته باز هم تاکید می کنیم که هیچ تضمین کلی و جامع و همیشگی برای اینکه دستگاه های برقی همیشه بی نقص و مشکل باشند، وجود ندارد. در این مقاله به صورت خلاصه به آموزش برخی از نکات پرداخته شده است که توجه به آن ها موجب کارکرد بهتر این تجهیزات و در نتیجه افزایش مدت زمان استفاده ی مفید از آن ها خواهد شد.

  • اولین و مهم ترین نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که اگر زمانی لوازم خانگی شما عیب یا نقصی پیدا کردند، باید سریعا برای شناسایی مشکل اصلی و تعمیر دستگاه اقدام کنید. در صورت نادیده گرفتن این موضوع ممکن است دستگاه آسیب بیشتری ببیند؛ بنابراین بهتر است در زمان بروز چنین مشکلاتی از تعمیرکاران و متخصصانی که در زمینه ی تعمیرات لوازم خانگی فعال هستند، کمک بگیرید و نقص ایجاد شده را برطرف کنید.
  • توجه داشته باشید که در اکثر مواقع آگاهی نداشتن از نحوه ی درست استفاده از یک دستگاه باعث بروز مشکلاتی در آن وسیله می شود؛ پس نکته ی بعدی مطالعه ی دفترچه ی راهنمای محصول به منظور کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی کاربری آن است.
  • تمیز کردن بدنه و محفظه ی داخلی: یکی از مهم ترین موضوعاتی که اکثر افراد به آن توجهی ندارند، نحوه ی تمیز کردن لوازم خانگی می باشد. برای این کار بهتر است که از مواد شوینده ی مخصوص استفاده شود و شستشوی دستگاه های برقی با استفاده از آب به هیچ عنوان توصیه نمی شود؛ زیرا همان طور که اطلاع دارید تمامی لوازم خانگی دارای برد و قطعات الکترونیکی هستند و ممکن است آب به این قطعات نفوذ کند و باعث سوختن برد دستگاه شود که هزینه های زیادی را برای مصرف کننده به همراه خواهد داشت و یا ممکن است باعث از کار افتادن و خرابی دایمی دستگاه بشوند؛ بنابراین آب ماده مناسبی برای شستشوی تجهیزات برقی نمی باشد.

مهم ترین نکات راه اندازی و نصب لوازم خانگی برقی

  • انتخاب محل مناسب برای قرار دادن دستگاه: بعضی از لوازم خانگی بهتر است در مکان های به خصوصی قرار بگیرند و قرار دادن این دستگاه ها در محیط هایی با ویژگی های مناسب، نه تنها باعث افزایش راندمان دستگاه می شود، بلکه طول عمر آن را افزایش خواهد داد. اگر بخواهیم در این مورد مثالی بزنیم می توانیم به یخچال و فریزر اشاره کنیم. این دستگاه بهتر است در مکانی خنک و به دور از وسایل تولید کننده ی گرما مانند گاز و پکیج قرار بگیرد و یا لوله کشی های آب گرم از زیر یخچال رد نشده باشند.
  • استفاده از برق بدون نوسان: به طور کلی لوازم الکترونیکی به نوساسات برق حساس هستند و در مواقعی ممکن است نوسانات برق باعث سوختن و از کار افتادن آن ها بشود. به منظور جلوگیری از این موضوع پیشنهاد می شود که حتما از محافظ الکترونیکی برای تجهیزات استفاده کنید. علاوه بر این بهتر است در بازه های زمانی که برق نوسان دارد و یا زمان اوج مصرف برق، از روشن کردن لوازم خانگی پر مصرف به جز در موارد ضروری پرهیز نمایید.

 


امروزه در هر خانه‌ای وسایل‌ برقی فراوانی وجود دارد. یخچال، فریز، تلویزیون و ماشین لباسشویی تنها مثال‌های معدودی از این وسایل هستند. وسایل برقی برای راحت‌تر کردن زندگی انسان ساخته شده‌اند، اما قرار نیست که عمرِ بی‌نهایت داشته باشند و به همین علت بهتر است با رعایت روش‌های نگهداری از لوازم خانه به افزایش عمر آنها کمک کنیم.

هر وسیله‌ای بعد از مدتی استفاده خراب می‌شود یا بازدهی‌اش پایین می‌آید. این اصل تغییرناپذیر است. اما می‌توان با رعایت نکات نگهداری از لوازم خانه ، طول عمر این وسایل را بیشتر کرد. به هر حال اکثر وسایل برقی قیمت بالایی دارند و اگر خراب شوند برای خانواده هزینه‌تراشی می‌کنند. پس استفاده از راهکارهای نگهداری از لوازم خانه و هر کاری که بتواند طول عمر این وسایل را افزایش دهد از نظر اقتصادی به‌صرفه است.

در این مطلب می‌خواهیم به شما بگوییم که برای نگهداری از لوازم خانه چه کارهایی انجام دهید که هم بازدهی‌ بیشتری داشته باشند و هم دیرتر خراب شوند.

 

نگهداری از لوازم خانگی

 

یخچال و فریزر

شاید کمتر خانه‌ای باشد که در آن یخچال و فریزر وجود نداشته باشد. این دو وسیله از مهم‌ترین و حیاتی‌ترین وسایل برقی خانگی به حساب می‌آیند، پس باید توجه ویژه‌ای به آن‌ها داشت. پس به نکاتی که در ادامه می‌آید توجه کنید.

 

آموزش عیب یابی و تعمیر یخچال فریزر

 

  • کویل‌ها لوله‌هایی هستند که به صورت پیچ‌در‌پیچ پشت یخچال و فریزر شما قرار دارند. وظیفه اصلی این لوله‌ها آن است که گرمای جذب شده از مواد غذایی داخل یخچال را به بیرون منتقل کنند. اگر این لوله‌ها کثیف شوند و گرد و خاک بگیرند عملیات انتقال گرما به خوبی انجام نمی‌شود و ممکن است حس کنید که یخچالتان خوب سرما تولید نمی‌کند. شاید هم باعث افزایش مصرف برق دستگاهتان شود. به هر حال کثیف‌بودن کویل‌ها یخچال یا فریزرتان را از حالت بهینه خارج کرده و عمرش را کم می‌کند. به همین دلیل باید سالی دوبار آن‌ها را تمیز کنید.

در تمیز کردن کویل‌ها دقت کنید. بهتر است برای آنکه آسیبی به آن‌ها نرسد از جاروبرقی یا یک برس تمیز استفاده کنید. برای تمیز کردن وسایل برقی هرگز از آب استفاده نکنید. برای اینکه خیالتان راحت شود بهتر است دفترچه راهنمای محصول را مطالعه کنید و ببینید برای تمیز کردن کویل‌ها چه پیشنهادی داده است.

 

نگهداری از لوازم برقی منزل

 

اگر کویل‌ها تمیز نباشند عملیات انتقال گرما به خوبی انجام نمی‌شود و یخچال یا فریزر خوب کار نمی‌کند.

 

  • درزگیر یا همان نوار دور در یخچال را هر چند وقت یک‌بار عوض کنید. این درزگیرها مانع از ورود هوای گرم به یخچال یا خروج هوای سرد از آن می‌شوند. برای همین اگر شل شوند یا پاره و سوراخ شوند هم به موتور یخچال فشار وارد می‌شود و هم مصرف برق دستگاه بالا می‌رود. بهتر است به محض فرسوده شدن این نوارها عوضشان کنید. قیمتشان بسیار کم است و تعویضشان هم آسان.
  • اجازه ندهید برفک‌ها یخچال یا فریزر شما را اشغال کنند! اگر یخچال یا فریزر شما آنقدر پیشرفته است که سیستم برفک آب‌کن خودکار دارد، جای نگرانی نیست. فقط کافیست محفظه‌‌ای را که محل جمع‌آوری آب برفک است هر چند وقت یک‌بار تمیز کنید.

اما اگر یخچال یا فریزرتان برفک‌ آب‌کن خودکار ندارد باید به صورت دستی این کار را انجام دهید. برای این کار ابتدا موادغذایی را از یخچال خارج کنید و سپس دستگاه را از برق بکشید. اجازه دهید برفک‌ها به مرور آب شوند. برای سرعت دادن به این فرآیند می‌توانید از سشوار و پنکه نیز استفاده کنید. پس از آب شدن تمام برفک‌ها داخل یخچال یا فریزر را کاملا خشک کنید و دوباره دستگاه را به برق بزنید. وقتی که دمای داخلی یخچال یا فریزر به عالت عادی رسید موادغذایی را دوباره به داخل آن برگردانید.

 

نکاتی جهت افزایش عمر مفید یخچال و فریزر

 

آب‌ کردن دستی برفک کار نسبتا خسته‌کننده‌ای است، اما با این کار هم مانع افزایش مصرف برق دستگاه می‌شوید و هم طول عمرش را زیاد می‌کنید. به هر حال نگهداری از لوازم خانه سختی‌های خاص خودش را هم دارد.

 

تعمیر یخچال فریزر

 

آب کردن برفک یخچال یا فریزر کار حوصله‌سربر و پردردسری است، اما در کاهش مصرف انرژی و افزایش عمر دستگاه شما بسیار موثر است.

 

  • همیشه درجه دمای یخچال یا فریزرتان را متناسب با نیازتان تنظیم کنید. اگر مثلا موادی در یخچال دارید که لازم نیست در دمای خیلی پایین نگه‌داری شوند، بهتر است که درجه را روی متوسط تنظیم کنید. به هر حال هرچه دمای یخچال یا فریزرتان پایین‌تر باشد مصرف برق و فشار به موتور بیشتر است و عمر دستگاه کاهش می‌یابد.
  • موقعیت یخچال در میزان مصرف برق آن اهمیت بالایی دارد. یخچال حداقل باید بیست سانتی‌متر با دیوار پشتش فاصله داشته باشد که کویل‌ها بتوانند به راحتی وظیفه تبادل گرما را انجام دهند. درضمن از قرار دادن یخچال و فریزر در مجاورت دستگاه‌های گرمازا مثل اجاق گاز، آبگرمکن، شوفاژ یا تابش مستقیم نور خورشید خودداری کنید. همچنین حتما یخچال و فریزرتان را روی سطحی صاف و تراز قرار دهید.
  • سعی کنید مواد غذایی گرم را در یخچال یا فریزر نگذارید. با این کار فشار زیادی به موتور دستگاه وارد می‌شود و مصرف برقشان بالا می‌رود. اجازه دهید ماده غذایی در محیطِ آزادِ بیرون گرمایش را تا حدودی از دست بدهد و بعد آن را داخل یخچال بگذارید.

 

ماشین لباسشویی

گرچه هنوز شستن لباس با دست، به خصوص برای لباس‌های زیر، رواج دارد، اما ماشین لباسشویی جایش را بین خانواده‌های ایرانی باز کرده است. برای نگهداری از لوازم خانه و استفاده بهینه از این وسیله که به نوعی عصای دست خانم خانه محسوب می‌شود نکاتی وجود دارد که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

 

تعمیر ماشین لباسشوئی

 

  • لوله‌ها، شلنگ‌های لاستیکی و خرطومی مخصوص آب‌پاش ماشین لباسشویی را سالی یک بار بررسی کنید که پوسیده نشده باشند یا عیب و ایرادی پیدا نکرده باشند. چون اگر این لوله‌ها ایرادی پیدا کنند ممکن است به نشت آب یا ترکیدن لوله منجر شوند و خانه‌تان را آب بردارد.
  • هیچ‌وقت ماشین لباسشویی را تا خرخره پر نکنید. هر دستگاه دفترچه راهنمایی دارد که در آن ذکر شده باید تا چه حد دستگاه را پر کنید. در غیر این صورت هم مصرف برق دستگاه بالا می‌رود و هم به مرور باعث خرابی و فرسودگی آن می‌شود. ضمن اینکه اگر بیش از حد لباس داخل ماشین لباسشویی بریزید عملیات شستشو به‌خوبی صورت نمی‌گیرد.

 

نگهداری ماشین لباسشوئی

 

نباید ماشین لباسشویی را کاملا پر کرد. این کار هم مصرف برق را بالا می‌برد، هم عمر دستگاه را کاهش می‌دهد و هم باعث می‌شود لباس‌ها خوب شسته نشوند.

 

  • ماشین لباسشویی باید همسطح زمین و تراز باشد. چون این وسیله هنگام کار کردن تکان‌تکان می‌خورد و اگر تراز نباشد مطمئنا در دراز مدت باعث خرابی دستگاه می‌شود. همچنین تراز بودن ماشین لباسشویی باعث می‌شود سروصدای آن حین کار کردن نیز کمتر شود.
  • برای اینکه ببینید باید چه میزان پودر شوینده استفاده کنید به دفترچه راهنمای ماشین لباسشویی مراجعه کنید. اگر بیش از اندازه پودر بریزید میزان کف تولیدی زیاد می‌شود که می‌تواند باعث ایجاد جرم در بدنه داخلی دستگاه شده و عملکرد آن را از حالت بهینه خارج کند. ضمن اینکه کف زیاد مصرف برق را بالا برده و فشار بیشتری به موتور وارد می‌کند. پس همیشه به میزانی که در دفترچه راهنما آمده از پودر شوینده استفاده کنید.
  • هر کار که بکنید باز هم پس‌مانده‌ شوینده‌ها داخل لباسشویی باقی می‌ماند. به همین دلیل بهتر است ماهی یک‌بار داخل ماشین لباسشویی را تمیز و جرم‌گیری کنید.

 

ماشین ظرفشویی

ماشین ظرفشویی از جمله لوازمی است که حتی امروز هم به نوعی لوکس به حساب می‌آید. اما اگر تجربه کار با این وسیله را داشته باشید حتما می‌دانید که چقدر به‌درد‌بخور و کارراه‌انداز است. اما چه نکاتی را حین استفاده از این وسیله ارزشمند باید در نظر بگیریم؟

 

آموزش نصب ماشین ظرفشوئی

 

  • هر ماشین ظرفشویی ظرفیت خاصی دارد، اما برایش فرقی نمی‌کند که شما نصفه پرش کنید یا کامل. در هر صورت میزان آب و برق مصرفی یکسان است. بنابراین اگر می‌خواهید بازدهی کار را بالا ببرید و در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنید همیشه وقتی دستگاه را روشن کنید که ظرفیتش را کاملا پر کرده باشید. می‌توانید در طول روز ظروف کثیف را در ماشین قرار داده و در ساعات غیراوج مصرف آن را روشن کنید.

 

ماشین ظرفشویی

 

برخلاف ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی را کاملا پر کنید و هرگز نیمه‌خالی آن را روشن نکنید. چون باعث اتلاف آب و انرژی می‌شود.

 

  • قبل از اینکه بشقاب‌ها را داخل ماشین ظرفشویی بگذارید حتما موادغذایی جامانده را از آن‌ها پاک کنید. البته لزومی نیست که بشقاب‌ها را قبل قرار دادن در ماشین ظرفشویی آب‌کشی کنید. برخلاف تصور عموم این کار ضرر دارد. چون اولا دقیقا کاری را انجام می‌دهید که ماشین ظرفشویی بعد از شما انجام می‌دهد و این یعنی مصرف بیهوده آب. ثانیا بعضی شوینده‌ها در فرمول‌شان ذراتی دارند که برای سابیدن ظروف کثیف طراحی شده‌اند. وقتی که شما بشقاب‌ها را آبکشی‌شده داخل دستگاه می‌گذارید این ذرات کف ظرف‌هایتان را خش می‌اندازند.
  • نظم و ترتیب را در چینش وسایل رعایت کنید. هر شرکت متناسب با محصول تولیدی خود شیوه‌ای خاص را برای جاسازی وسایل پیشنهاد می‌کند. سعی کنید به ترتیب پیشنهادی شرکت سازنده ظروف و وسایل را داخل ماشین ظرفشویی بچینید. در این صورت از نظر پاکیزگی بهترین نتیجه را می‌گیرید.
  • سعی کنید جز در مواقع واقعا ضروری سراغ دور تند دستگاه نروید. بهتر است برای صرفه‌جویی در مصرف آب و برق کمی صبور باشید و ظرف‌ها را با دور «کند» بشویید. در این صورت به موتور دستگاه هم فشار کمتری می‌آید و بیشتر عمر می‌کند. ضمن اینکه معمولا در دور کند شستشو نیز بهتر انجام می‌شود.
  • فیلترهای ماشین ظرفشویی را مرتب کنترل کنید. اگر می‌بینید که ظرف‌ها خوب شسته نمی‌شوند ممکن است به خاطر این باشد که فیلترها کثیف شده‌‌اند و باید تمیزکاری شوند.

 

تلویزیون

تلویزیون یکی از وسایل برقی پرکاربرد خانگی است که خانه‌ای را بدون آن شاید حتی نتوان تصور کرد. اما برای افزایش عمر این جعبه‌ جادویی چه باید کرد؟

 

آموزش نگهداری از تلویزیون

 

  • موقعیت قرارگیری تلویزیون بسیار مهم است. دستگاه شما نباید در محلی قرار داشته باشد که در معرض جریان هوا باشد (مثلا کنار در یا پنجره). علاوه بر این نباید تلویزیون را در محدوده‌ای پوشیده قرار داد که هیچ تهویه‌ای ندارد. باید همیشه اطراف و پشت دستگاه فضایی برای گردش هوا وجود داشته باشد. درضمن گیرنده را در محیطی قرار دهید که در معرض رطوبت نباشد و از دستگاه‌های حرارتی و نور آفتاب فاصله داشته باشد.

 

نگهداری از تلویزیون

 

تلویزیون باید فضایی برای تهویه هوا داشته باشد. در غیر این‌صورت دمای بالا می‌تواند به سخت‌افزار آن صدمه بزند.

 

  • برای تمیزکردن و گردگیری تلویزیون فقط از دستمال‌های مخصوص این کار استفاده کنید. ضمن اینکه برای این کار از هیچ آب یا مایع شوینده‌ای استفاده نکنید چون می‌تواند به نمایشگر تلویزیون آسیب برسانند.
  • با توجه به نوسانات بالای برق در برخی مناطق استفاده از محافظ برق برای تلویزیون (و هر وسیله برقی دیگر) ضروری به نظر می‌رسد.
  • صفحه‌نمایش تلویزیون‌های مدرن بسیار حساسند. مراقب باشید ضربه‌ای به نمایشگر وارد نشود و با دست آن را فشار ندهید. در غیر این‌صورت ممکن است پیکسلی از پیکسل‌های نمایشگر بسوزد که باعث افت کیفیت تصویر می‌شود.
  • به تلویزیون استراحت دهید. روشن بودن مداوم تلویزیون باعث کاهش عمر آن می‌شود. بنابراین اگر قصد تماشای برنامه خاصی را ندارید، تلویزیون را الکی برای خودش روشن نکنید.

 

نگهداری از لوازم برقی خانه

 

جمع‌بندی

  • برای نگهداری از لوازم خانه نکاتی وجود دارد که رعایت آن‌ها می‌توان عمر وسایل را افزایش داده و در مصرف انرژی نیز صرفه‌جویی کند.
  • یخچال و فریزر از اصلی‌ترین وسایل هر آشپزخانه‌ای هستند. نباید اجازه دهید کویل‌های آن‌ها کثیف شود یا داخلشان از برفک پر شود.
  • ماشین لباسشویی را نباید بیش از مقداری که شرکت سازنده توصیه کرده پر کرد. ضمن اینکه در مورد میزان استفاده از مواد شوینده نیز باید به توصیه‌های سازنده عمل کرد.
  • برای صرفه‌جویی در مصرف برق . آب نباید ماشین ظرفشویی را در حالی روشن کرد که ظرفیتش هنوز پر نشده است. بهتر است در طول روز ظروف کثیف را داخل دستگاه گذاشته و وقتی پر شد در ساعات غیراوج مصرف آن را روشن کنید.
  • تلویزیون نباید در معرض آفتاب یا کنار دستگاه‌های حرارتی قرار داشته باشد. درضمن اطراف آن باید فضایی برای تهویه هوا وجود داشته باشد که عملیات خنک‌سازی آن با مشکلی روبه‌رو نشود.
  • در مورد نگهداری از لوازم خانه نکات فراوانی وجود دارد، اما به عنوان یک نکته کلی برای نگهداری از لوازم خانه سعی کنید همیشه دفترچه راهنمای هر وسیله‌ای را قبل از استفاده به‌دقت بخوانید و بر اساس آن عمل کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا