یخچال

نحوه چیدن صحیح مواد غذایی در یخچال

نحوه چیدن صحیح مواد غذایی در یخچال باعث می شود کارآیی یخچال افزایش و مصرف انرژی بهینه گردد و مواد خوراکی فاسد نشوند و همچنین نیاز به تعمیرات یخچال پیدا نکنید.

تخم مرغ

از میان مواد غذایی تخم مرغ نیاز به دمای ثابت دارد در حالیکه قسمت در یخچال به دلیل باز و بسته شدن مکرر دمای پایین و متغیری دارد پس بهتر است تخم مرغ را با در جعبه یا شانه خودش در طبقات وسطی یخچال قرار دهید.

شیر

شیر از جمله مواد غذایی است که زود خراب می شود و نیاز به دمای خیلی سرد دارد. بهتر است در قفسه پایین یخچال قرار گیرد.

لبنیات (ماست، خامه)

با اینکه فرآورده های لبنی در برابر فاسد شدن مقاوم تر از شیرند ولی به دلیل حساسیت این مواد غذایی بهتر است آن ها را در همان قفسه پایین کنار شیر قرار داده و طبقه پایین یخچال خود را به لبنیات اختصاص دهید.

گوشت خام

بهتر است هر چه سریعتر گوشت را بسته بندی کرده و داخل فریزر قرار دهید. زیرا در میان مواد غذایی گوشت نسبت به دمای بالا بسیار حساس است و به سرعت می گندد.

سبزیجات

سبزیجات علاوه بر سرما نیاز به فضای مرطوب دارند تا رطوبت خود را از دست نداده و خشک نشوند. به همین دلیل بهتر است آن ها را داخل کیسه های فریزر قرار داده و داخل کشوی یخچال قرار دهید که به دلیل اینکه فضای بسته ای دارد مانع خروج رطوبت می شود.

چیدمان یخچال , یخچال ,تعمیر یخچالمیوه ها

میوه ها نیاز به فضای با رطوبت کم دارند که بهترین فضای نگهداری همان قفسه میوه های پایین یخچال است. ضمنا تا پیش از ایتکه قصد میل کردن میوه را داشته باشید از اینکه آن را بشویید و داخل یخچال قرار دهید اجتناب کنید.

چاشنی ها

ترشی ها و شر ها به دلیل داشتن نمک و سرکه که خاصیت نگه دارندگی دارند دیر خراب می شوند و نیاز به نگهداری در یخچال ندارند. اما رب و سس را می توانید در قسمت درب یخچال نگهداری کنید.

سوسیس و کالباس

این مواد اگر برای طولانی مدت بخواهد نگهداری شود باید درون فریزر قرار گیرند اما اگر قصد استفاده سریع و چند روزه از آن را دارید در قفسه زیر یخساز که سرمای زیادی دارد نگهداری شود.

آبمیوه

آبمیوه ها، دوغ و سایر نوشیدنی ها را می توانید در قسمت پایینی درب یخچال قرار دهید.

کره و پنیر

سعی کنید حتما در بسته بندی قرار داشته باشند و چون نیاز به سرمای خیلی زیادی ندارند می تواند در محفظه بالایی درب یخچال که گرمترین قسمت یخچال است نگهداری گردند.

مربا و غذاهای مانده

از آنجایی که این مواد هم نیاز به سرمای بالایی ندارند لازم نیست در قفسات پایین نگه داشته شوند و می تواند در قفسه بالای یخچال نگه داشته شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا