اخبار صنعت برق
لامپ معلق FLYTE
این تکنولوژی به طور کامل وایرلس بوده و انرژی خود را از شارژری که بر روی آن آویزان است تامین میکند. فلایت همان طور که گفته شد از انرژی الکترومغناطیسی (نیروهای مخالف آهنرباها) استفاده میکند (که در لامپ و در پایه چوبی ساخته میشود) و با کشش رو به پایین جاذبه مقابله میکند. آهنرباهای موجود در پایه چوبی نیروی مورد نیاز برای روشن ماندن لامپ را به این ترتیب به صورت کاملا بیسیم (wireless) تامین میکنند.
اگر تمام این قضیه برای شما پیچیده است، میتوانید مطمئن باشید که نصب و راه اندازی فلایت بسیار ساده است: لامپ را به آرامی به مرکز پایه چوبی نزدیک کنید تا زمانی که احساس یک مقاومت اندک بکنید، آن گاه لامپ را رها کنید و خیالتان راحت باشد، آهنرباها لامپ را سر جای خودش نگه میدارند.
از آنجا که فلایت توانسته دو فناوری شناوری مغناطیسی و القاء را با یکدیگر ترکیب کند ایدهای منحصر به فرد و جالب است. دو فناوری که هر کدام با محدودیتهای متعددی رو به رو هستند. سیمون موریس در نهایت موفق شد با متعادل کردن این دو فناوری چیزی تولید کند که عملاً بدون هیچ گونه اصطکاکی میتواند آزادانه در فضا بچرخد.
معلق بودن فلایت با معلق بودن باورهای ما در دوران کودکی رابطه مستقیمی دارد. همهی ما در دوران کودکی و در عالم بیداری و خواب به اشیاء معلقی مثل فرش پرندهی سحرآمیز یا تختهی شناور (hover board) فکر میکردیم و آرزو میکردیم کهای کاش یکی از آنها متعلق به ما بود.
صحبت از انتقال انرژی به صورت بی سیم از زمان نیکولا تسلا تا امروزه همیشه در بین بوده است. در فلایت بخشی از تکنولوژی تسلا را با تعلیق مغناطیسی ترکیب شده است و یک محصول جذاب تولید شده است. این محصول بالای ۵ ولت را انتقال میدهد و کاملا ایمن و بدون خطر است.
لامپ فلایت حداکثر روشنایی برابر با ۶۰ لومن تولید میکند که بسیار پایینتر از ۴۵۰ لومن روشناییای است که توسط یک لامپ رشتهای استاندارد ۴۰ وات تولید میشود. این لامپ تا ۵۰.۰۰۰ ساعت نوردهی میکند که در صورت استفاده روزانه ۱۲ ساعت، یازده سال و در صورت استفاده روزانه ۶ ساعت، ۲۲ سال کار خواهد کرد.