طرز تهیه شیرینی کشمشی با دو دستور پخت برتر
طرز تهیه شیرینی کشمشی با دو دستور پخت برتر
در این بخش از آشپزی مجله آرگا با طرز تهیه شیرینی کشمشی با استفاده از فر و بدون استفاده از فر آشنا خواهید شد که امیدواریم از طعم بی نظیر این شیرینی خوشمزه نهایت لذت را ببرید.
شیرینی کشمشی از انواع شیرینی های کم کالری است و شما می توانید این نوع شیرینی را به راحتی در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در طرز تهیه شیرینی کشمشی از آرد و روغن مایع و پودر قند و کشمش و تخم مرغ و وانیل استفاده می شود و شما می توانید برای نوع شیرینی را بدون استفاده از فر یا با استفاده از فر بپزید.
شیرینی کشمشی و شیرینی نارگیلی و شیرینی گردویی از انواع شیرینی های محبوب و خوش طعم هستند و شما می توانید از این نوع شیرینی ها به عنوان شیرینی عید نوروز نیز استفاده کنید و پذیرایی باشکوهی را از مهمان هایتان داشته باشید. در ادامه این مطلب طرز پخت شیرینی کشمشی را با دو روش مختلف به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش می دهیم.
روش اول
مواد لازم
- آرد : یک و دو سوم پیمانه
- روغن مایع : ۲/۳ پیمانه
- پودر قند : یک و یک سوم پیمانه
- کشمش : نصف پیمانه
- تخم مرغ : دو عدد
- وانیل : یک قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون فر
برای پخت شیرینی کشمشی ابتدا پودر قند و روغن را با یکدیگر ترکیب کنید.
تخم مرغ ها را به صورت یکی یکی به مخلوط پودر قند بیفزایید و با کمک همزن برقی مایه شیرینی را هم بزنید تا پف کند.
در مرحله بعدی پخت شیرینی کشمشی، وانیل را به مایه شیرینی اضافه کنید سپس آرد و کشمش را به مخلوط پودر قند بیفزایید و همه مواد را هم بزنید تا با یکدیگر یکدست شوند.
مایه شیرینی را درون قیف با ماسوره ساده بریزید سپس مایه شیرینی را با فاصله در کف قابلمه ای مناسب بریزید همچنین می توانید با کمک قاشق به اندازه یک گردوی کوچک از مایه شیرینی بردارید و درون قابلمه با فاصله بچینید و دمکنی را روی در قابلمه قرار دهید. در مرحله آخر دستور تهیه شیرینی کشمشی بدون فر شعله پخش کن را روی حرارت گاز قرار دهید سپس قابلمه را روی حرارت گاز با شعله ملایم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بگذارید می توانید این نوع شیرینی را درون کیک پز نیز به روشی که ذکر شد بپزید ولی مدت زمان پخت شیرینی در کیک پز بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.
روش دوم
مواد لازم
- آرد : ۱.۵ پیمانه
- کشمش : یک پیمانه
- پودر شکر : یک پیمانه
- وانیل : یک قاشق چایخوری
- تخم مرغ : سه عدد
- نمک : ۱ پینچ
- کره : ۱۷۰ گرم
دستور تهیه شیرینی کشمشی با فر
برای پخت شیرینی کشمشی، کره و تخم مرغ را از ۶۰ دقیقه قبل در دمای محیط قرار دهید سپس کره را درون کاسه ای مناسب بریزید و پودر شکر را به کره بیفزایید و با کمک همزن برقی مخلوط پودر شکر و کره را هم بزنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کشمشی با فر تخم مرغ و آرد الک شده و وانیل و نمک را به مایه شیرینی اضافه کنید و با درجه متوسط همزن برقی مایه شیرینی را هم بزنید تا خمیر یکدستی ایجاد شود.
بعد از اینکه خمیر شیرینی آماده شد کشمش های تمیز را به خمیر بیفزایید سپس خمیر شیرینی را با کمک قاشق یا ویسک دستی هم بزنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی کشمشی در کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید سپس خمیر شیرینی را به کمک قاشق معمولی یا اسکوپ بستنی با فاصله ۵ سانتی متر درون سینی فر بچینید تا بعد از پخت به یکدیگر نچسبند و سینی فر را در طبقه وسطی فر که از قبل گرم شده با حرارت ۲۱۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ تا ۱۲ قرار دهید تا شیرینی ها به خوبی پخته و طلایی رنگ شوند.
بعد از مدت زمان ذکر شده سینی فر را از درون فر خارج کنید و بعد از گذشت یک دقیقه شیرینی ها را از سینی فر جدا کنید و روی توری فلزی قرار دهید تا سرد شوند سپس شیرینی کشمشی را درون ظرف دربسته نگاه دارید.
نکات طلایی برای پخت شیرینی کشمشی
- اگر شیرینی کشمشی در معرض هوا قرار بگیرد خشک می شود بنابراین بهتر است این نوع شیرینی را بعد از پخت درون ظرف در بسته نگهداری کنید.
- در طرز تهیه شیرینی کشمشی از پیمانه های استاندارد استفاده کنید تا شیرینی خوش طعم و با کیفیت تر شود.
- کشمش ها را بعد از شستن با کمک دستمال آشپزخانه خشک کنید تا آب اضافی آن ها گرفته شود سپس کشمش های تمیز را به خمیر شیرینی بیفزایید.
- شیرینی کشمشی در حین پخت پف می کند بنابراین بهتر است خمیرهای شیرینی را با فاصله روی سینی فر بچینید.
در این آموزش با دستور پخت شیرینی کشمشی با دو روش مختلف آشنا شدید که امیدواریم از پخت این شیرینی بی نظیر نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.