دانلود آموزش سیستم های اعلام حریق PDF
پیش گفتار – انواع سیستم های اعلام حریق – اجزای سیستم های اعلام حریق – نصب تجهیزات اعلام حریق
تومان20,000
پیش گفتار – انواع سیستم های اعلام حریق – اجزای سیستم های اعلام حریق – نصب تجهیزات اعلام حریق
پیش گفتار
انواع سیستم های اعلام حریق
اجزای سیستم های اعلام حریق
نصب تجهیزات اعلام حریق
***********************************
سیستم اعلام حریق شامل تجهیزاتی مانند انواع دتکتورها (دود، شعله، حرارت و گاز)، آژیرها و فلاشرها (تجهیزات سمعی و بصری)، شستی و کنترل پنل مرکزی بوده که پس از کشف و آشکارسازی علائم حریق؛ اقدامات لازم را در جهت هشدار و آگاه سازی ساکنین و افراد حاضر در آن مکان انجام می دهد و دارای انواع مختلفی از لحاظ نوع کارکرد می باشد.
از تاریخچه ثبت شده، انسان ها دریافتند که واکنش سریع به حریق در کنترل آن مهم است. در چند قرن اخیر، زمانی که کسی متوجه آتش سوزی می شد، نگهبانان شیفت شب با استفاده از زنگ دستی به گروه ها یا ادارات آتش نشانی اعلام خطر می کردند؛ یا خدمتکاران کلیسا زنگهای کلیسا را به صدا در می آوردند؛ یا به وسیله سوت بخار کارخانه، به آتش نشانی خبر داده می شد.
متأسفانه این سیستمها خیلی دقیق نبودند و اغلب اداره آتش نشانی را به محل اشتباه راهنمایی میکردند. اما با ظهور تلگراف که توسط ساموئل اف. بی. مورس اختراع شد، سیستم گزارش حریق به مأموران آتش نشانی دقیق تر و سریع تر شد.
در سال ۱۸۴۷، نیویورک اولین شهر ایالات متحده بود که ساخت سیستم اعلام حریق مورد نیاز را با ایجاد خط تلگراف، با نصب تیر در زمین … برای ارتباط اعلام حریق از شهرداری به ایستگاههای آتش نشانی مختلف و با ساخت زنگهای ناقوسی مختلف با استفاده از اختراع مذکور آغاز نمود. مهندس ارشد این شهر کورنلیوس اندرسون، وعده ساخت سیستم اعلام حریق پیشنهادی را در گزارش سالانه ۱۸۴۷ به طور خلاصه شرح داد.
این سیستم تقریبا برای جلوگیری از وقوع تمامی اعلام های حریق اشتباه بود، و همزمان اعلام مربوط به حریق را در تمامی بخش های شهر با اطمینان و سرعت ارسال میکرد؛ که این می توانست وسیله ای برای صرفه جویی سالانه در شهر تا مبلغی تقریباً برابر با هزینه نصب، تعمیر و نگهداری آن باشد. در تاریخ ۳۰ آوریل سال ۱۸۵۲، ظرف ۲۴ ساعت که این سیستم ها در سرویس قرار داده شدند، یک آلارم هشدار برای حریق از خیابان کازوی منتقل شد.
به طور کلی هر سیستم اعلام حریق از بخش های زیر تشکیل شده است:
کنترل پنل اعلام حریق وظیفه پردازش مرکزی و پایش و کنترل سیستم را بر عهده دارد. کنترل پنل های سیستم های اعلان حریق را میتوان به طور کلی به ۵ دستۀ زیر تقسیم کرد:
***********************************
AUTOMATIC FIRE DETECTION & ALARM SYSTEM
فهرست :
ھدف از طراحی سیستم کشف واعلام حریق
طبقھ بندی انواع سیستمھای اعلام حریق
معرفی سیستم های اعلام حریق متعارف
عناصر متعارف در ھر سیستم
نتایج مورد انتظار سیستم متعارف
اصول طراحی سیستم ھای کشف و اعلام حریق متعارف
سیستمھای متعارف
معرفی اجزائ سیستم
آشنایی با تجھیزات زون کشف حریق
شستی اعلام حریق
اجزائ مدار اعلام حریق
پانل اعلام حریق
اجزائ جانبی ( پانل تکرار کننده – ماژول ورودی – ماژول خروجی – تلفن کننده )
طراحی واجرائ مناسب
آشنایی با استاندارد ھای اعلام حریق
برد دتکتور در راھروھا
کاربرد انواع دتکتورھای دودی
بررسی حرکت دود و آثار حریق در فضاھای راه پله و شفت آسانسور
اثر موانع بر عملکرد دتکتورھا
و ….
***********************************
استانداردهای اعلام حریق
اجزای سیستم اعلام حریق
طراحی سیستمهای اعلام حریق معمولی و هوشمند
رشد روز افزون جمعیت و نیاز به مسکن و همچنین گسترش اماکن اداری،تجاری،مسکونی و… در کلان شهر تهران،
افزایش ساخت و ساز را به دنبال داشته است.
با استناد به آمار و ارقام حوادث ارجاع شده به این سازمان، متاسفانه عدم آگاهی از اصول ایمنی ساختمانها و بعضاً کوتاهی افراد مسئول، هر ساله حوادث و سوانح تلخ بسیاری را موجب شده و خسارات مالی و جانی فراوانی را به شهروندان محترم تحمیل می نماید.
از این روی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر تهران بر آن شده است تا با کنترل و نظارت بر رعایت اصول ایمنی در طراحی و اجرای ساختمانها، ضمن بهبود ساختو سازها، آسایش شهروندان را تامین نماید. در این راستا گردآوری ضوابط و مقررات ایمنی ساختمان در دستور کار معاونت پیشگیری و حفاظت از حریق این سازمان قرار گرفته است تا ضمن راهنمایی مسئولین محترم دفاتر فنی و مهندسین گرامی ، بستر مناسبی جهت اطلاع رسانی به ارباب رجوع فراهم آید.
***********************************
پانل مرکزی، دتکتورها (حسگرها)، آژیر ها، شسیتی ها، کابل ها، باطری، ریموت اندیکاتور، فلاشر (چراغ استروبلایت) تشکیل شده است. محل نصب مرکز کنترل باید در نزدیکی ورودی های اصلی بوده و در معرض دید ماموران آتشنشانی باشد و یک سنسور دودی از خود پانل محافظت نماید .
***************************************
.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.