نصب شارژ کنترلر خورشیدی
شارژ کنترلها دارای ۳ جفت نقطه اتصال خروجی/ورودی میباشند. برای توضیح هرچه بهتر نحوه نصب شارژ کنترل به بررسی سری Max-EU برند Lumiax میپردازیم. سری Max-EU لومیاکس دارای ویژگیهای منحصر به فردی از جمله: نمایشگر دیجیتال برای مشاهده آسان اطلاعات ورودی و خروی دستگاه، تعیین مشخصات و پارامترهای آنی سیستم، قابلیت کارکرد با سیستمهای ۱۲ ولت و ۲۴ ولت به صورت اتوماتیک، مناسب برای انواع باتری ها، دارای سنسور دمای محیطی، دارای سنسور دمایی داخلی برای کنترل شدت جریان دهی، قابلیت شارژدهی ۴ مرحله ای، دارای ۲ خروجی USB و دارای محافظت کامل الکترونیکی میباشد.
مشخصات ظاهری شارژ کنترلر ها
- هیت سینک : کاهش دهنده دمای دستگاه
- قاب پلاستیکی : محافظت از اجزای داخلی دستگاه
- LCD : نمایشگر پارامترهای مختلف دستگاه
- دکمه های انتخاب گر
- خروجی های USB
- خروجی سنسور
- محل اتصال بار
- محل اتصال باتری
- اتصال پنل
محل نصب شارژ کنترلر
نحوه سیم کشی شارژ کنترلر
اتصال باتری ها
در قدم اول با استفاده از سیمهای مناسب باتری را به ترمینال شارژ کنترل متصل نمایید. باید توجه داشته باشید که ولتاژ پنلهای شما با ولتاژ باتریها یکی باشد. در صورتی که ولتاژ سیستم شما ۱۲ ولت میباشد، ولتاژ باتریها میبایست بین ۱۰ تا ۱۵ ولت بوده و در صورتی که ولتاژ سیستم شما ۲۴ ولت میباشد ولتاژ باتریها میبایست بین ۲۰ تا ۳۰ ولت باشد. همچنین میبایست پلاریته مثبت باتری را به ترمینال مثبت شارژ کنترل و پلاریته منفی را به ترمینال منفی شارژ کنترل متصل نمایید.
اتصال پنل
قبل از اتصال پنلها به شارژ کنترل توجه داشته باشید که ولتاژ و جریان پنلها متناسب با شارژ کنترل انتخابی باشد و پس از آن با توجه به پلاریتههای مثبت و منفی اقدام به اتصال پنلها با شارژ کنترل نمایید.
اتصال LOAD
با توجه به پلاریتههای مثبت و منفی اقدام به اتصال سیمهای مصرف کننده نمایید.