کدبانو

طرز تهیه ناگت سبزیجات با طعم فوق العاده عالی و پختی راحت

 

 

ناگت سبزیجات از انواع غذاهای مورد علاقه برای گیاهخواران است و شما می توانید این ناگت سالم و خوشمزه را در منزل به راحتی تهیه کنید. در طرز تهیه ناگت سبزیجات از گل کلم و کلم بروکلی و هویج و پیاز و پنیر چدار و سیر و نمک دریا و پودر سیر و پودر پیاز و پودر فلفل سیاه و تخم مرغ و پودر سوخاری استفاده می شود. 

ناگت مرغ، ناگت سیب زمینی و نیز سبزیجات از انواع فینگر فود ها یا غذاهای انگشتی هستند که این نوع غذاها مورد علاقه بچه ها و بزرگ تر می باشند و شما می توانید برای تنوع در برنامه غذایی تان انواع ناگت ها را در منزل بپزید.

مواد لازم

  • گل کلم آسیاب شده : دو پیمانه
  • گل کلم بروکلی : یک پیمانه
  • هویج رنده شده : یک پیمانه
  • پیاز خرد شده : ۱/۴ پیمانه
  • پنیر چدار رنده شده : نصف پیمانه
  • سیر خرد شده : یک قاشق چایخوری
  • پودر پیاز : یک قاشق چایخوری
  • پودر سیر : یک قاشق چایخوری
  • نمک دریا : یک قاشق چایخوری
  • پودر فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
  • تخم مرغ : دو عدد
  • پودر سوخاری یا پودر نان : ۱.۵ پیمانه

طرز تهیه ناگت سبزیجات در منزل

برای تهیه ناگت سبزیجات ابتدا فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید تا به خوبی گرم شود. گلچه های نصف یک عدد کلم را جدا کنید و درون غذاساز بریزید و گل کلم ها را آسیاب کنید تا به شکل برنج درآیند.


در مرحله بعدی طرز پخت ناگت سبزیجات کلم بروکلی را به مدت ۶ دقیقه بخارپز کنید می توانید کلم بروکلی را درون مایکروفر نیز بخار پز کنید.


سبزیجات و سیر و پنیر را به همراه ادویه جات درون غذاساز بریزید و همه این مواد را با یکدیگر ترکیب کنید.

تخم مرغ ها را درون ظرف جداگانه ای بکشنید و هم بزنید.

تخم مرغ های زده شده را به همراه یک پیمانه پودر سوخاری یا پودر نان به مخلوط موادی که درون غذاساز هستند اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. توجه داشته باشید که هر چند وقت یکبار باید غذاساز را خاموش کنید و مواد را هم بزنید تا همه قسمت های مایه ناگت به اندازه یکسان با یکدیگر ترکیب شوند.


در این مرحله از طرز تهیه ناگت سبزیجات باقی مانده پودر سوخاری را درون ظرفی مناسب بریزید و مواد ناگت را در اندازه های کوچک گرد کنید و آن ها را درون پودر سوخاری بغلتانید.

ناگت های آماده شده را درون سینی چرب شده فر بچینید سپس سینی فر را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا ناگت ها ترد شوند.


اگر تمایل دارید ناگت ها را سرخ کنید باید درون تابه مقداری روغن بریزید سپس روغن را داغ کنید و ناگت سبزیجات را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه درون روغن سرخ نمایید.


ناگت ها را می توانید بعد از آماده شدن درون ظرفی مناسب بچینید و به زیبایی تزیین کنید و این غذای فرنگی خوشمزه را با سس خردل و سس کچاپ یا هر نوع سس دلخواه خود میل کنید.

در این آموزش با دستور پخت ناگت سبزیجات در خدمت شما کدبانوهای عزیز بودیم که امیدواریم از تهیه این غذای لذیذ و در عین حال سالم در منزل نهایت لذت را ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا