دانلود اصول و مبانی ابزار دقیق pdf
فهرست مطالب :
-
مقدمه (تاریخچه ی اتوماسیون و اجزاء سیستم های کنترل)
-
روشهای اندازه گیری فشار
-
روشهای اندازه گیری دما
-
روشهای اندازه گیری سطح، فاصله و ارتعاشات
-
روشهای اندازه گیری جریان سیالات
-
روشهای انتقال سیگنال در سطح فیلد
-
شیرهای کنترل
-
شبکه های صنعتی
-
سیستم های کنترل متمرکز و گسترده
-
منابع
فرمت فایل : pdf
حجم فایل : ۵٫۷۵ مگابایت
تعداد صفحات : ۱۴۰ صفحه
دانلود فایل pdf اصول و مبانی ابزار دقیق
https://fapool.ir/file/62872/?ref=sbargh.ir
تعمیر پاور کامپیوتر به زبان ساده
کیس کامپیوتر خانگی از قطعات مختلفی تشکیل شده است. یکی از قطعات مهم پاور نام دارد که ممکن است با گذشت زمان دچار مشکل شود. برخی از این مشکلات توسط خود شما نیز قابل رفع هستند. در این فایل آموزشی روش تعمیر پاور کامپیوتر را به صورت قدم به قدم و تصویری به شما آموزش می دهیم.
پاور کامپیوتر نقش منبع تغذیه را به عهده دارد. به عبارت دیگر انرژی لازم برای کارکردن سایر قطعات کامپیوتر را فراهم می کند. در نتیجه در صورت آسیب دیدن این قطعه، کامپیوتر شما ممکن است دیگر کار نکند.
هشدار برای تعمیر پاور کامپیوتر در خانه
قبل از انجام هر کاری توجه داشته باشید که کار روی منبع تغذیه نباید توسط شخصی که تجربه کمی در زمینه برق داشته باشد، انجام شود چرا احتمال آسیب جانی و مصدوم شدن شما وجود دارد. حتی هنگامی که منبع تغذیه از برق جدا باشد، باز هم ممکن است انرژی الکتریکی در آن ذخیره شده و در هنگام اتصال، موجب شوک الکتریکی و آسیب جدی شود.
بنابراین در صورت عدم اطلاعات کافی در زمینه برق، اجازه دهید کار تعمیر را یک تکنیسین با تجربه انجام دهد. تیم دنیای صنعت برق مسئولیتی در این زمینه نخواهد داشت.
معمولا تعداد کمی از قطعات پاور کامپیوتر دچار مشکل می شوند. شایع ترین خرابی مربوط فیوز و سپس به ترانزیستور های سوئیچینگ می باشد. اتصال کوتاه ترانزیستور ها باعث می شود که مقادیر زیادی از جریان به سمت ترانسفورماتور کشیده شده و فیوز را منفجر کند. خرابی ترانزیستور اغلب توسط خازن های معیوب ایجاد می شود. در نتیجه یافتن خازن های متورم یا نشت کننده بسیار رایج است.
پاور به دو بخش کلی تقسیم میشه، بخش سرد و بخش گرم.
بخش گرم بخشی است که با برق ورودی ۲۲۰ ولتی سروکار دارد اما بخش سرد مربوط به خروجی پاوره که به ولتاژ های ۱۲، ۵، ۳٫۳ و دیگر ولتاژ های خروجیه، بخش اول از قطعاتی مثل دیود ها، ترانس ها، ماسفت ها و خازن ها .
سایر قطعات هم که در بخش دیگر پاور هستن بخش سرد رو تشکیل میدن. ولتاژ های خروجی پاور براساس رنگشون باید ولتاژ های زیر رو داشته باشن( در همه موارد باید پراب مشکی رو به سیم مشکی پاور و پراب قرمز رو به سایر سیم ها وصل کنید مثلا اگه به زرد وصل کنید باید ۱۲ ولت رو نشون بده)
فایل های دانلودی
فایل آموزش تعمیر پاور کامپیوتر۱ (حجم : ۱ مگابایت – ۹ صفحه)
فایل آموزش تعمیر پاور کامپیوتر۲ (حجم : ۵۳۴ کیلو بایت – ۱۰ صفحه)
فایل آموزش تعمیر پاور کامپیوتر۳ (حجم : ۱٫۰۲ مگابایت – ۱۵ صفحه)
فیلم آموزش تعمیر پاور کامپیوتر (حجم : ۷۲ مگا بایت – ۱۵ دقیقه)
نحوه کار با مواتی متر (حجم : ۸۴۳ کیلو بایت – ۱۰ صفحه)
https://fapool.ir/file/54606/?ref=sbargh.ir
https://fapool.ir/file/66217/?ref=sbargh.ir