افتتاح طرح انرژی خورشیدی شبکه بانکی کشور در بانک ملی تبریز
مدیرعامل شرکت پشتیبانی افزارهای رایانهای بانک ملی موسوم به «سداد» روز یکشنبه در مراسم بهره برداری از این طرح گفت: این طرح در راستای منویات رهبر معظم انقلاب برای خودکفایی کشور اجرا شده است و سهم به سزایی در صرفه جویی در برق و انرژی مورد استفاده در بانک دارد.
مهدی تکبیری، افزود: در آینده از این طرح و طرحهای این چنینی پشتیبانی میشود و برای استفاده در واحدها، شعب و قسمتهای مورد نیاز در مسیر خط تولید قرار میگیرد.
وی اظهار داشت: با توجه به نیاز بانک ملی برای هوشمند سازی انرژیها به ویژه آب، برق و گاز و صرفه جویی در مصرف آنها اجرای چنین طرحهایی علاوه بر کاهش مصرف انرژی موجب صرفه جویی اقتصادی برای واحدها و شعب بانکها میشود.
تکبیری، ادامه داد: برای اجرای طرحهای مختلف در سراسر کشور از جوانان خوش فکر سازمان حمایت و پشتیبانی میشود و برای ارائه مشوقهای لازم به این افراد آئین نامه مربوطه در حال تدوین است.
مدیر امور شعب بانک ملی آذربایجان شرقی نیز در این مراسم گفت: اجرای این طرح برای توانمند سازی شعب بانک ملی برای ارائه خدمات بهتر به مشتریان و رفع کمبودهای شعب در خصوص انرژی برق انجام شده است.
عادل غلامی، با بیان اینکه این طرح در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب برای خودکفایی اقتصادی به عنوان یکی از برنامههای اولویت دار کشور انجام شده است، افزود: این طرح به عنوان نمونه در این شعبه اجرا شده و در صورت رسیدن به نتایج مثبت در تمامی شعبههای استان اجرا میشود.
وی یادآوری کرد: بر اساس اعلام نظر کارشناسان این طرح، اجرای آن موجب صرفه جویی اقتصادی، کاهش هزینههای مصرف انرژی و جلب رضایت خاطر مشتریان در زمان پیک کاری و قطع برق میشود و با این کار معطلی مشتریان در زمان قطعی برق به حداقل میرسد.
غلامی ادامه داد: هم اکنون ۱۴۲ شعبه بانک ملی در استان وجود دارد که تلاش میشود در حداقل زمان ممکن این طرح در سایر شعبهها نیز راه اندازی شود.
طراح طرح انرژی خورشیدی شبکه بانکی کشور در بانک ملی تبریز نیز در این مراسم با بیان اینکه بر اساس اعلام کارشناسان در سال حدود ۳۰۰ روز آفتابی در استان وجود دارد، گفت: اجرای این طرح موجب میشود هزینه انرژی در شعب بانکها به یک سوم کاهش یابد و قطعی برق در شعب مورد استفاده از این سیستم به طور کامل از بین برود.
حبیب مقدم، افزود: با توجه به اینکه ۶۰ تا ۷۰ درصد زیرساختهای این طرح در بانکها موجود است در اجرای آن از کمترین تجهیزات با بیشترین راندمان استفاده شده و هیچ گونه مشکلی برای شعب بانکها ایجاد نمیکند و به صورت اتوماتیک و خودکار میتوان از برق شهری یا انرژی خورشیدی برای سیستمهای برقی مجاز بانکها استفاده کرد.
وی با اشاره به اینکه اعتبار هزینه شده برای اجرای این طرح حدود ۳۵۰ میلیون ریال است، اظهار کرد: اجرای این طرح در شعب بانکها موجب صرفه جویی ۷۰ درصدی در هزینه انرژی این شعب میشود.
طراح طرح انرژی خورشیدی شبکه بانکی کشور هدف از اجرای این طرح را از جمله حذف یا کاهش برخی از هزینههای پشتیبانی، افزایش طول عمر پاور دستگاههای تحت پشتیبانی، حرکت در زمینه تولید انرژیهای نو، کمک به دولت در امر تولید انرژی، ایجاد امنیت کامل برای بار مصرفی شعب و کمک به شعب بانکها برای کاهش هزینههای جاری انرژی برق اعلام کرد.
مقدم ادامه داد: مزایای این طرح از جمله شامل بومی سازی تولید تجهیزات و اجرای این طرح، برگشت سرمایه در مدت زمان مناسب و به نفع مشتری و امکان تهیه و ارائه بخشی از تجهیزات و دستگاههای سخت افزاری مورد نیاز این طرح است.
منبع : irna