ISIRI 17025

آشنایی با سیستم مدیریت کیفیت استاندارد ISO/IEC 17025

استاندارد ۱۷۰۲۵

استاندارد 17025
استاندارد ۱۷۰۲۵

 

با آغاز زنــدگی انسان ها و تلاش او برای صنعتی شدن و تولید ،علم اندازه گیری و بـازرسی بصورت خیلی مقدمـاتی و همراه با پیشرفت آن شروع و ادامه داشته است.دربرآورد کیفیت اندازه گیری و آزمون هــا انسان متفکر بدنبال علم کالیبراسیون رفته است تا نیاز مشتریانش را با کیفیت بهتر تامین نماید. در نهایت به فکر استاندارد کردن روشهای خود نموده است.

 

https://fapool.ir/file/55474/?ref=sbargh.ir

 

فهرست موضوعات

  • مقدمه ای از تاریخچه استاندارد ISO/IEC 17025
  • خلاصه ای از الزامات کیفی ISO/IEC 17025
  • تشریح الزامات فنی استاندارد ISO/IEC 17025

 

  • فرمت:  پاورپوینت
  • تعداد صفحه : ۸۶ صفحه
  • حجم فایل : ۷۰۰ کبلو بایت

 

آشنایی با سیستم مدیریت کیفیت استاندارد ISO/IEC 17025

 

 آشنایی با استاندارد ۱۷۰۲۵

کالیبره نبودن تجهیزات آزمایشگاهی از جمله مشکلاتی است که بیشتر مدیران و کاربران آزمایشگاه ها با آن مواجه هستند. استفاده مکرر، حوادث ناخواسته و در برخی مواقع عدم رعایت استاندارد های لازم می تواند باعث پایین آمدن میزان صحت نتایج آزمایش ها گردد.

لذا لازم است تمهیداتی اندیشیده شود که تجهیزات آزمایشگاهی همواره کالیبره بوده و نتایج آن قابل اطمینان باشد. داشتن استاندارد ISO17025 می تواند تا حدود زیادی بستر لازم برای حل مشکل کالیبراسیون را فراهم سازد.

مواد و روش کار:

استاندارد ۱۷۰۲۵ ISO برای آزمایشگاه های مستقل و آزمایشگاه هایی که به عنوان سازمان یا بخشی از یک سازمان بزرگ تلقی می شوند؛ به کار گرفته می شود. این استاندارد به دلیل متاثر بودن از سیستم بین المللی مدیریت کیفیت ایزو۹۰۰۱ و الزامات فنی مورد نیاز در آزمایشگاه های مختص تست و کالیبراسیون تجهیزات و ابزارآلات در زمینه های مختلف در امر به کارگیری در آزمایشگاه های تست و کالیبراسیون تجهیزات انتخاب شده و مراجع تایید صلاحیت که صلاحیت آزمایشگاه های کالیبراسیون را به رسمیت می شناسند؛ باید این استاندارد را به عنوان مبنای تایید صلاحیت به کار برند.

نتایج و بحث :

به کارگیری این استاندارد موجب افزایش همکاری بین آزمایشگاه ها و سازمان ها و در نتیجه باعث ایجاد تسهیل در تبادل اطلاعات و تجارب و همچنین هماهنگ کردن استانداردها و روش های اجرایی می گردد. این استاندارد را می توان برای هر آزمایشگاه ثابت یا سیار فعال در امر تست و کالیبراسیون تجهیزات شخصی یا سازمانی به کار گرفت .

بخش اعظم این نظام نامه به انجام تست ، کالیبراسیون و اقدامات مورد نیاز در زمینه های بازرگانی و بخش های دولتی اشاره دارد. در صورتی که آزمایشگاهها الزامات استاندارد ۱۷۰۲۵ ISO را برآورده نمایند و توسط مراجعی که دارای موافقت نامه شناسایی متقابل با مراجع هم تراز خود، در سایر کشورهای استفاده کننده از این استاندارد هستند؛ تایید صلاحیت شوند.

پذیرش نتایج آزمون و کالیبراسیون کشورها آسان خواهد شد. به کارگیری این استاندارد همکاری بین آزمایشگاه ها و سایر سازمانها را تسهیل و به تبادل اطلاعات، تجارب و نیز هماهنگ کردن استانداردها و روشهای اجرایی کمک می کند.

https://fapool.ir/file/59998/?ref=sbargh.ir

https://fapool.ir/file/54606/?ref=sbargh.ir

https://fapool.ir/file/56224/?ref=sbargh.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا